Ο ιερός πόλεμος του Bush ενάντια στην ομοφυλοφιλία συνεχίζεται

Της Εύης Ποθητού

Μασαχουσέτη: Επιχειρεί να γίνει η πρώτη Πολιτεία των Η.Π.Α. που θα επιτρέπει τον gay γάμο.

Bush: Είναι εκεί να "προστατεύσει" τον λαό του. Πώς; Με συνταγματική τροποποίηση, όπως δήλωσε στην ομιλία του για την "Κατάσταση του Έθνους", για την απαγόρευση των gay γάμων. "Το έθνος μας πρέπει να υπερασπιστεί την ιερή φύση του γάμου".

Εύη: "Κύριε Bush, οι ομοφυλόφιλοι είναι (πάντα ήταν) κομμάτι της κοινωνίας. Συμβιώνουνε μαζί. Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι ο κοινωνικός αποκλεισμός (δικαιώματα-ευκολίες που έχουν οι παντρεμένοι, όπως επίδομα γάμου κλπ, δεν θα μπορούν να παρέχονται στους ομοφυλόφιλους καθώς και το αίσθημα της "ολοκληρωμένης" σχέσης) που προκαλείτε στην "ελευθερη" Αμερική σας, μόνο σε μείωση ψήφων θα συμβάλουν και, κρίνοντας απ’ τα ποσοστά σας, στην ήττα σας στις εκλογές. Πράγμα για το οποίο θα χαρώ κατά τα άλλα". God Bless America.

Υ.Γ. Συμπιεσμένη είδηση: Μέσα στα πλαίσια του ΕΚΦ δημιουργήθηκε μία κίνηση από μέλη της ΔΕΑ, της Λεσβιακής Ομάδας Αθήνας, της Πρωτοβουλίας Ομοφυλόφιλων Πολιτών και της ομάδας ομοφυλόφιλων του Ξεκινήματος. Σκοπός μας: να "ανοίξουμε" το θέμα εντός του ΕΚΦ.

7,137ΥποστηρικτέςΚάντε Like
593ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,106ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
406ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής