Ναυτεργατικά Σωματεία: Αλληλεγγύη στον Πρόεδρο του Σωματείου της Φιλαρμονικής του Δ. Αθήνας!

Δημοσιεύουμε ψήφισμα αλληλεγγύης στον σ. Διονύση Χρηστόπουλο που υπογράφουν 3 Ναυτεργατικά Σωματεία. Περισσότερα για την υπόθεση της δίωξης από διευθυντές του ΟΠΑΝΔΑ και στελέχη της ΔΑΚΕ/ΝΔ, διαβάστε στην ανακοίνωση του «Ξ» εδώ.

Στον Διονύση Χριστόπουλο, εκλεγμένο Πρόεδρο του ανωτέρω σωματείου, του ασκήθηκε δίωξη από τον διευθυντικό μηχανισμό της υπηρεσίας που ανήκει στην παράταξη της ΔΑΚΕ για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η πρωτοφανής αυτή ενέργεια αφορούσε την δημοσιοποίηση καταγγελιών που έκανε για παρατυπίες στις εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπου στο Δ.Σ του ΟΠΑΝΔΑ τον Μάρτη του 2019.

Στις εκλογές αυτές ο Δ. Χριστόπουλος ήταν υποψήφιος, ενώ οι παρατυπίες που καταγγέλθηκαν από εργαζόμενους οδηγούσαν στην νόθευση του αποτελέσματος, το οποίο ήταν εντελώς οριακό!

Συγκεκριμένα στην εκλογή αντιπροσώπου η διαφορά μεταξύ των δύο συνυποψηφίων ήταν 1 ψήφος επί των 603 ψηφισάντων!

Ο ίδιος ζήτησε την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων και η εφορευτική επιτροπή απέρριψε το δίκαιο και αυτονόητο αίτημά του!

Θεωρούμε ότι η άσκηση δίωξης σε βάρος του είναι πολιτική – συνδικαλιστική και έχει στόχο την οικονομική εξόντωσή του αλλά και την τρομοκράτηση των εργαζομένων στον Δήμο Αθήνας!

Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον Δ. Χριστόπουλο και απαιτούμε την αθώωση του.

Οι Διοικήσεις

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΝΑΥΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΠΕΝΕΝ)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ (ΠΣΣ ΝΑΤ)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Τ.Α.Ν.Π.Υ (ΠΑΣΣΕΑΤ)

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,197ΥποστηρικτέςΚάντε Like
993ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,117ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
418ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Πρόσφατα άρθρα