Μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιασμός και στο δεύτερο εργαστήριο γυναικείας αυτοάμυνας

Την Κυριακή 18/3 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ο εργαστήριο γυναικείας αυτοάμυνας που διοργανώθηκε από το σχήμα «Μαχητικές & Ελεύθερες». Συμμετείχαν γύρω στα 20 άτομα, κάποιες που συμμετείχαν και στο 1ο αλλά και κάποιες που ήρθαν για 1η φορά και για άλλη μια φορά μείναμε όλες ενθουσιασμένες.

Μέσα στη διάρκεια του δίωρου εργαστηρίου θυμηθήκαμε κάποιες από τις τεχνικές που μάθαμε την προηγούμενη φορά και διδαχθήκαμε κάποιες καινούριες που είχαμε το χρόνο να εξασκήσουμε. Οι τεχνικές αφορούσαν τόσο την πρόληψη του κινδύνου όσο και την αναγνώριση, την αποφυγή και τελικά την αντιμετώπιση του. Δουλέψαμε συγκεκριμένα την αντιμετώπιση των πιο συχνών επιθέσεων απέναντι σε γυναίκες όπως είναι η απόπειρα στραγγαλισμού.

Συνειδητοποιήσαμε ξανά πόσο σημαντικό είναι να μάθουμε να αυτοαμυνόμαστε σε μια εποχή που η βία απέναντι στις γυναίκες κάθε άλλο παρά μειώνεται και περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο εργαστήριο!

Το επόμενο μας ραντεβού θα ανακοινωθεί σύντομα από τη σελίδα του Μαχητικές & Ελεύθερες και από το site του «Ξ».

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,235ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,008ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
423ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα