Κυριακή 14/11: Η 3η παιδική αντιρατσιστική γιορτή πάει Ζωγράφου!

Μια γιορτή για όλα τα παιδιά, που στόχο έχει να λειτουργήσουμε ομαδικά, να εξαλείψουμε τις διαφορές, να μάθουμε μέσα από το ομαδικό παιχνίδι και τη μουσική ότι όλοι μαζί μπορούμε να επικοινωνήσουμε, να παίξουμε, να τραγουδήσουμε.

Στις 14 Νοέμβρη, στις 11 π.μ. στα κάτω γηπεδάκια της Πανεπιστημιούπολης στου Ζωγράφου, κάθε παιδί θα μπορεί να βρει διαφορετικούς σταθμούς «δημιουργικής απασχόλησης», κινητικά παιχνίδια, μουσική, κατασκευές, και πολλά ακόμη!

Η γιορτή διοργανώνεται από την αντιρατσιστική συλλογικότητα Antinazi Zone – YRE, που εδώ και δεκαετίες παλεύει πανελλαδικά ενάντια στον ρατσισμό και τον φασισμό, για ένα κόσμο χωρίς διακρίσεις, ανεκτικό στη διαφορετικότητα, για ένα κόσμο χωρίς φτώχεια και εκμετάλλευση. Η ιδέα για την Παιδική Αντιρατσιστική γιορτή γεννήθηκε μέσα από την όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή νεολαίας αλλά και οικογενειών με μικρά παιδιά στο ετήσιο Αντιρατσιστικό Κάμπινγκ που διοργανώνουμε τα τελευταία 29 χρόνια σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας.

Η 3η Παιδική Αντιρατσιστική Γιορτή ξεκίνησε τον Σεπτέμβρη στο πάρκο Δρακοπούλου στα Πατήσια και συνεχίζεται στου Ζωγράφου στις 14/11, περίπου ένα χρόνο μετά την ιστορική καταδίκη της Χρυσής Αυγής στις 7 Οκτώβρη του 2020 και λίγες μέρες πριν από την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Με τη γιορτή που διοργανώνουμε θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα αντίστασης στον φασισμό και τον ρατσισμό, αλληλεγγύης και σεβασμού στη διαφορετικότητα.

Η γιορτή μας είναι αυτοοργανωμένη και έχει ελεύθερη είσοδο. Στο χώρο λειτουργεί κυλικείο με νερά, καφέδες, χυμούς και φαγητό για να καλυφθούν τα έξοδα της διοργάνωσης. Επιπλέον, εάν επιθυμείτε, μπορείτε να μας ενισχύσετε στα ειδικά κουτιά οικονομικής ενίσχυσης στη είσοδο της διοργάνωσης.

Η εκδήλωση στο fb εδώ

7,137ΥποστηρικτέςΚάντε Like
593ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,109ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
404ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής