Κυριακή 2/2: τα μαθήματα γυναικείας αυτοάμυνας επέστρεψαν στο χώρο «Rosa Parks»!

Την Κυριακή 2/2 πραγματοποιήθηκε το 1ο για τη σεζόν εργαστήριο γυναικείας αυτοάμυνας που διοργανώθηκε από το σχήμα «Μαχητικές & Ελεύθερες». Μετά τον πρώτο ιδιαίτερα πετυχημένο κύκλο του 2018 τα μαθήματα επανέρχονται, καθώς όλα δείχνουν ότι η ανάγκη και το ενδιαφέρον για την εκμάθηση τεχνικών γυναικείας αυτοάμυνας είναι μεγάλη.

Στο πρώτο εργαστήριο αυτοάμυνας συμμετείχαν συνολικά 20 άτομα που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τόσο για το θεωρητικό πρώτο κομμάτι του μαθήματος, όσο και για το πρακτικό κομμάτι που ακολούθησε. Το πρώτο μάθημα αφιερώθηκε στις τεχνικές απόκρουσης επιθέσεων σε ένα νοητό κύκλο γύρω από τον κορμό (άμυνα «360») και χτυπήματα αντεπίθεσης. Συζητήσαμε όμως και πιο απλές, καθημερινές μεθόδους πρόληψης μιας ενδεχόμενης επίθεσης, που έχουν να κάνουν με τον τρόπο με τον οποίο κινούμαστε, τη χρήση της φωνής μας όταν βρισκόμαστε σε κίνδυνο, την προσοχή και τη σωστή αντίληψη του περιβάλλοντος μας, αλλά και την αυτοπεποίθηση με την οποία περπατάμε στο δρόμο.

Ο ενθουσιασμός για την επιστροφή των μαθημάτων ήταν μεγάλος! Το επόμενο, δεύτερο ραντεβού της σεζόν θα ανακοινωθεί σύντομα!

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,239ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,005ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
425ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα