Σήμερα, Κυριακή 13/9 – Πετρούπολη: Συνέλευση του «Χωματερή STOP – πολίτες εν δράσει»

Δημοσιεύουμε κάλεσμα της κίνησης «Χωματερή STOP – πολίτες εν δράσει» για συνέλευση την Κυριακή 13 Σεπτέμβρη, στις 18:30 στο καφέ Joylamp (Πετρουπόλεως 140, στάση Φαρμακείο, μέσα στην στοά).

Σας καλούμε την Κυριακή 13 Σεπτέμβρη, στις 6.30μμ στην πρώτη μετα-καλοκαιρινή συνέλευση. Στο Joylamp cafe, Πετρουπόλεως 140 (στάση Φαρμακείο, μέσα στην στοά). Φυσικά θα τηρηθούν οι αποστάσεις και όλες οι προβλέψεις για τον covid 19.

Η συζήτηση μας έχει δύο σκοπούς:

  • Να ενημερώσει για το νέο Εθνικό Σχεδιασμό Διαχείρισης Απορριμμάτων που ενέκρινε το υπουργικό συμβούλιο. Μέσα στις 100άδες σελίδες του κρύβονται κάμποσα παραμύθια αλλά κυρίως πολλοί «κακοί λύκοι»… Η επέκταση της χωματερής της Φυλής, η εισαγωγής της μαζικής καύσης σκουπιδιών -ένα από τα εργοστάσια καύσης θα γίνει στην Φυλή- και η μεγαλύτερη ακόμα εμπλοκή των ιδιωτικών σκουπιδο-εργολάβων.
  • Να προτείνει τρόπους μαζικής δράσης τηρουμένων των αναλογιών της περιόδου που διανύουμε. Και κυρίως να δούμε τους τρόπους συντονισμού με τα αντίστοιχα κινήματα στον Βόλο και στην Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση στο fb εδώ

7,137ΥποστηρικτέςΚάντε Like
593ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,108ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
403ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής