Στηρίζουμε το Καραβάνι ενάντια στην εξόρυξη Χρυσού στη Χαλκιδική!

Μετά τις δυο πολύ επιτυχημένες εκδηλώσεις του κινήματος ενάντια στην εξόρυξη του χρυσού στη Χαλκιδική (συναυλία αλληλλεγγής 5/10, διαδήλωσεις 9/11), ξεκινάει το καραβάνι  αλληλεγγύης και ενημέρωσης για 5 πόλεις της Ελλάδας. Συγκεκριμένα οι σταθμοί του καραβανιού είναι:

  • 23/11 Κατερίνη στις 11 π.μ και Λάρισα 6 μ.μ.
  • 24/11 Βόλος 11 π.μ. και Λαμία 6 μ.μ.
  • 25/11 Αθήνα 17 μ.μ. Σύνταγμα

Ενώ παράλληλα στις 25/11 στις 6 μ.μ. θα γίνει στη Θεσσαλονίκη μια μεγάλη εξόρμηση αλληλεγγύης και ενημέρωσης για τη στήριξη του καραβανιού.

Το κίνημα απέδειξε τη δυναμική του στην πόλη της Θεσσαλονίκης και πλέον προσπαθεί να κερδίσει το επόμενο μεγάλο στοίχημα, αυτό της πανελλαδικής στήριξης στον αγώνα. Την στιγμή που η κυβέρνηση δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει ούτε βήμα πίσω, το κίνημα πρέπει να απλωθεί σε όλη την Ελλάδα και να αποκτήσει ρίζες σε όλες τις μεγάλες πόλεις! Μετά τις αποφυλακίσεις των 4 συναγωνιστών από τη Χαλκιδική είναι πολύ σημαντικό όλοι να συμμετέχουμε στις δράσεις αλληλεγγύης και να αποδείξουμε πως ολόκληρη η Ελλάδα μπορεί να γίνει «Γαλατικό Χωριό» και να σταματήσει την καταστροφή του περιβάλλοντος και την υποβάθμιση των ζωών μας!

Σαν Ξεκίνημα στηρίζουμε και συμμετέχουμε ενεργά στις δράσεις αλληλεγγύης και σας καλούμε να συμμετέχετε και να βοηθήσετε στην δυνάμωση του σε κάθε γειτονιά και χώρο δουλειάς. 

Περισσότερες πληροφορίες για το καραβάνι: http://soshalkidiki.wordpress.com

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,283ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
425ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα