ΚΝΕ – σταθερά αντιδημοκρατική & σταλινική

<br/>

<br/>

<br/>

<br/>

<br/>

Καταγγέλλουμε τον απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό «πόλεμο αφίσας» στον οποίο για άλλη μια φορά επιδόθηκε η ΚΝΕ. Στο στόχαστρο της ΚΝΕ αυτή τη φορά βρέθηκαν οι αφίσες του Μαθητικού Ξεκινήματος οι οποίες προπαγάνδιζαν την αντιφασιστική συναυλία που οργανώνει το ΜΞ στις 14 Νοέμβρη, στις 9μμ στο «Θόλο» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς και την πορεία του Πολυτεχνείου. Με προφανή στόχο να εξαφανιστεί η φωνή και οι απόψεις του ΜΞ από τα σχολεία του Βόλου η ΚΝΕ συντονισμένα και συνειδητά κάλυψε όλες τις αφίσες μας το βράδυ της 9ης προς 10η Νοέμβρη. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο …

Πρόκειται για μια χυδαία και αντιδημοκρατική πρακτική. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως ο μεγαλύτερος εχθρός της ΚΝΕ δεν είναι το σύστημα του καπιταλισμού αλλά οι διαφορετικές απόψεις μέσα στην αριστερά και το κίνημα. Πρόκειται για την σταλινική αντίληψη ότι όποιος δεν είναι στο «Κόμμα» είναι εχθρός, οι απόψεις του δεν πρέπει να ακούγονται και εν τέλει πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Με βάση αυτή τη «γραμμή» ο Στάλιν και οι επίγονοί έστειλαν εκατομμύρια αγωνιστές στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, με βάση το ίδιο σκεπτικό ο Άρης Βελουχιώτης εξοντώθηκε επί της ουσίας από το ίδιο το ΚΚΕ (που σήμερα έχει το θράσος να κολλάει αφίσες με τη φωτογραφία του) με βάση αυτή τη λογική στελέχη της ΚΝΕ έχουν επανειλημμένως απειλήσει ακόμη και με ξύλο μέλη μας και μέλη άλλων οργανώσεων της αριστεράς.

Οι μαθητές, οι φοιτητές και γενικά το κίνημα της νεολαίας πρέπει να απομονώσει και να αποδυναμώσει αυτές τις αντιδημοκρατικές πολιτικές απόψεις γιατί πρώτα από όλα χτυπάνε το ίδιο το κίνημα. Το Μαθητικό Ξεκίνημα θα συνεχίσει να δίνει την μάχη για μια νέα αριστερά, αντισταλινική, δημοκρατική και πραγματικά επαναστατική. Στην ηγεσία της ΚΝΕ έχουμε να πούμε πως δεν πρόκειται να καταφέρει να μας φιμώσει ότι και να κάνει! Αυτές οι επιθέσεις μας πεισμώνουν και μας κάνουν πιο δυνατούς!

«Μαθητικό Ξεκίνημα» Βόλου<br/>

mathitiko.xekinima.org – 6944421153 <br/>

10/11/2009

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,220ΥποστηρικτέςΚάντε Like
997ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,113ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
420ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα