Κινητοποιήσεις ξεκινάνε οι εργαζόμενοι του «Αθήνα 984»

Δημοσιεύουμε την απόφαση της συνέλευσης των εργαζομένων του ραδιοσταθμού «Αθήνα 984» στην οποία δηλώνουν ότι ξεκινάνε κινητοποιήσεις. Οι κινητοποιήσεις αφορούν την δέσμευση του λογαριασμού μισθοδοσίας του ραδιοσταθμού με συνέπεια να μείνουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι καθώς και την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα του 984».

 

Ψήφισμα της συνέλευσης εργαζομένων του Αθήνα «984»

18/12/2017

Οι εργαζόμενοι του «ΑΘΗΝΑ 984» καταδικάζουμε την αιφνιδιαστική δέσμευση του τραπεζικού λογαριασμού μισθοδοσίας του σταθμού, που έχει ως αποτέλεσμα, έξι ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, να μείνουμε απλήρωτοι.

Απαιτούμε την άμεση αποδέσμευση όλων των τραπεζικών λογαριασμών, που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του «ΑΘΗΝΑ 984» συνολικότερα.

Καλούμε όλα τα κόμματα και τις πολιτικές παρατάξεις να τοποθετηθούν όσον αφορά το ζήτημα που έχει προκύψει στο δημοτικό ραδιόφωνο της Αθήνας.

Επιπλέον, η πρόθεση της κυβέρνησης να συμπεριλάβει τα δημοτικά ραδιόφωνα στη διαδικασία δημοπράτησης των ραδιοφωνικών αδειών μαζί με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ιδιωτικών συμφερόντων δείχνει μεθόδευση κλεισίματος του «ΑΘΗΝΑ 984». Μπροστά σε αυτόν τον κίνδυνο απαιτούμε την εξαίρεσή μας από τη διαδικασία αδειοδότησης, υπερασπιζόμενοι τον δημόσιο χαρακτήρα μας.

Προειδοποιούμε ότι τη δική μας απάντηση θα τη δώσουμε στους δρόμους και γνωστοποιούμε την απόφασή μας να αντιδράσουμε χρησιμοποιώντας κάθε, δημοσιογραφικό, νομικό και συνδικαλιστικό μέσο.

Ζητούμε τη συμπαράσταση και τη στήριξη της προσπάθειάς μας από την ΚΕΔΕ και όλα τα σωματεία και συνδικάτα εργαζομένων.

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,236ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,007ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
423ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα