Καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ Πετρούπολης

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Πετρούπολης (μέλη του ΣΥΝ, της ΚΟΕ, του ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΟΣ και ανένταχτοι) καταγγέλουμε τους συγγραφείς της ανακοίνωσης που δημοσιεύτηκε στο τελευταίο φύλο της εφημερίδας CITY NEWS, του προεκλογικού δηλαδή οργάνου του νυν δημάρχου Στέφανου Βλάχου. Η ανακοίνωση αυτή ποτέ δεν συζητήθηκε στη γραμματεία της τοπικής του ΣΥΡΙΖΑ και απηχεί τις απόψεις ΜΟΝΟ της συγκεκριμένης ομάδας μελών του Συνασπισμού, της ομάδας που συμμετέχει στη διοίκηση του δήμου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Πετρούπολης καταγγέλει την πλαστογράφηση της υπογραφής του σε μια ανακοίνωση που πέρα από το να κατηγορεί γενικά την κυβέρνηση για τα νέα μέτρα, επαινεί τη δημοτική αρχή για την μονιμοποίηση κατ’αρχήν των 27 συμβασιούχων από τους 76!!! Και αυτό παρ’όλο που ο ΣΥΡΙΖΑ Πετρούπολης κατήγγειλε από την πρώτη στιγμή την κοροϊδία και τον εμπαιγμό του συνόλου των συμβασιούχων, θεωρεί την πρόσληψη των 27 και όχι όλων ως προσπάθεια να κρατήσει σε ομηρία αυτούς και τις οικογένειές τους εν’ όψει των τοπικών εκλογών του Νοέμβρη.

Δε φτάνει που η συγκεκριμένη ομάδα των μελών του ΣΥΝ που συμμετέχει στη διοίκηση του δήμου, έχει μέχρι τώρα κάνει τα πάντα για να μην υπάρξει ΣΥΡΙΖΑ, που έχει σαμποτάρει κάθε διαδικασία του, που προσπάθησε να ματαιώσει την ιδρυτική μας συνέλευση, που προσπάθησε να επιβάλει δια του τραμπουκισμού τις απόψεις της ακόμα και σε συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία του σ. Στρατούλη, αλλά έρχεται τώρα να παρουσιαστεί ως ΣΥΡΙΖΑ, επαινώντας τις ενέργειες της δημοτικής αρχής.

Όποιος είναι ενάντια στο νεοφιλελευθερισμό και τις πολιτικές του δεν αρκεί να το δηλώνει γενικά αλλά πρέπει να το αποδεικνύει και στην πράξη. Η ομάδα αυτή όχι μόνο δεν εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε καν τον Συνασπισμό, αλλά στην πραγματικότητα εκπροσωπεί μόνο τα προσωπικά της μικροσυμφέροντα, που συμβαδίζουν απόλυτα με αυτά του νυν δημάρχου, Στέφανου Βλάχου. Αυτή η ομάδα δεν ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν μπορεί να ανήκει, αφού οι πρακτικές της αντιτίθενται πλήρως στην ιδεολογία και τις πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,235ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,008ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
424ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα