Καταγγελία αναγνώστη: Ο ΟΑΣΘ κλέβει τους επιβάτες

Δημοσιεύουμε επιστολή-καταγγελία που λάβαμε στο mail επικοινωνίας του "Ξ" σχετικά με το γεγονός πως στα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων του ΟΑΣΘ (αστικά λεωφορεία Θεσσαλονίκης) δεν δίνονται ρέστα

Τα μηχανήματα του ΟΑΣΘ στα λεωφορεία δεν δίδουν ρέστα!

Στις 20 Απριλίου 2011 έφτασα από Αθήνα στον υπεραστικό σταθμό ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης όπου και επιβιβάστηκα στο αστικό λεωφορείο 08 στις 16:43 και έριξα στο μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων που βρίσκεται εντός του αστικού 2 ευρώ επιλέγοντας εισιτήριο των 0,90 ευρώ. Ενώ περίμενα να παραλάβω τα ρέστα μου είδα ότι το μηχάνημα δεν έδινε, θεώρησα ότι έχει κάποιο πρόβλημα και απευθύνθηκα στον οδηγό. Απάντηση οδηγού: «αν ξέρεις να διαβάζεις το γράφει…» (χιούμορ ας πούμε…) πηγαίνω στο μηχάνημα και «συλλαβίζοντας» διαβάζω ότι βλέπετε και στην επισυναπτόμενη φωτογραφία «ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΔΕΝ ΔΙΔΕΙ ΡΕΣΤΑ» !!!

Ερώτηση: Ποιος νόμιμος φορέας, μαγαζί, περίπτερο, ταξί, λεωφορείο, αστικό, πλανόδιος ότι κι αν είναι αυτό που πουλάει υπηρεσίες ή προϊόντα «ΔΕΝ ΔΙΔΕΙ ΡΕΣΤΑ…»;;;; και βάση ποιας νομοθεσίας σου κρατάει 1,10 από το 2ευρω ή ακόμη και 0,10 από το ευρώ!!!!!;;;; Το μόνο σημείο που ενημέρωνε το επιβατικό κοινό είναι κάτω στο μηχάνημα με μικρά γράμματα, πουθενά αλλού μέσα στο αστικό!!! Ένας επιβάτης που έρχεται για πρώτη φορά (όπως εγώ) ένας ηλικιωμένος, ένας αναλφάβητος… δεν θα πάρει ρέστα γιατί πρέπει να έχει ακριβώς 0,90 ευρώ που να το φανταστεί κανείς ότι δεν ΔΙΔΕΙ ΡΕΣΤΑ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ….!!!!!!!

Παρακαλώ ενημερώστε σχετικά γιατί με το 1,10 ευρώ που μου «έφαγαν» ήθελα να ξεκινήσω μαθήματα ανάγνωσης ώστε την επόμενη φορά  να ξέρω να διαβάζω…!!! Αγαπητέ φίλε οδηγέ του 08 που είχες το τιμόνι ώρα 16:43, δεν τα βάζω μαζί σου, μπορεί να ήσουν κουρασμένος και να απάντησες επιπόλαια ή να ήθελες να κάνεις «χιούμορ», ή να είχες μαλώσει με κάποιον άλλον πιο πριν, να ξέρετε ότι ο σεβασμός που απαιτείται στην δύσκολη δουλειά σας από τους επιβάτες πρέπει να είναι αμοιβαίος!!! 

Με εκτίμηση

Ιατρίδης Αθανάσιος

Σκηνοθέτης

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,147ΥποστηρικτέςΚάντε Like
647ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,109ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
410ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Πρόσφατα άρθρα