Ιόνιο Πανεπιστήμιο – Τμήμα μουσικών σπουδών

Της Κασσιανής Δημητριάδου, Avant Kafr – Τμήμα Μουσικών Σπουδών Ιον. Παν/μίου

Το πανεπιστήμιό μας παρέχει δωρεάν στέγαση σε όλους τους φοιτητές, σκοπεύει όμως να την καταργήσει του χρόνου, χορηγώντας επίδομα στέγασης “σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη”. Η σίτιση βρίσκεται στα χέρια ιδιωτών και στα στομάχια των τολμηρών φοιτητών ενώ η διοίκηση του πανεπιστημίου δεν δείχνει να θορυβείται από τα ομαδικά κρούσματα δηλητηριάσεων και γαστρίτιδας. Η διοίκηση του τμήματός μας κάνει “fund-raising trips” (δηλαδή να.ζητιανεύουμε από τους εφοπλιστές να μας αγοράσουν καμία βιόλα), ενώ υποχρεωτικά μαθήματα που καλύπτονταν από θέσεις συμβασιούχων δεν διδάχτηκαν κι ούτε θα διδαχτούν, λόγω περικοπής των συμβάσεων. Κι ο εθνικός διάλογος είναι ακόμα στην αρχή…

Η ΔΑΠ κι η ΠΑΣΠ τείνουν χείρα βοηθείας -άλλοτε ανοιχτά κι άλλοτε συγκαλυμμένα- στην κυβέρνηση και τα σχέδιά της. Η ΠΚΣ επιμένει να μην συνεργάζεται και να επιθυμεί ένα δικό της “καθαρούτσικο” συντονιστικό που να διαμορφώνει τα πλαίσια των συλλόγων και όχι που θα διαμορφώνεται από αυτά. Εμείς επιμένουμε στη συνεργασία όλων των αριστερών δυνάμεων, για να βγουν οι συνάδελφοί μας από το λήθαργο.

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,236ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,007ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
423ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα