Η τοπική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ στο Παγκράτι ζητά απόσυρση υποψηφιότητας Βουδούρη

Σε σύσκεψη που έγινε την Τετάρτη 19 Φλεβάρη, η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Παγκρατίου πήρε την ακόλουθη απόφαση

Απόφαση γενικής συνέλευσης ο.μ. ΣΥΡΙΖΑ Παγκρατίου

     

Η οργανωση μελων Συριζα Παγκρατιου εκφραζει ομοφωνα τον βαθυ προβληματισμο και την ανησυχια των συντροφων σχετικα με τους προσφατους χειρισμους της Πολιτικης Γραμματειας και της Κεντρικης Επιτροπης για την επιλογη των υποψηφιων περιφερειαρχων του κομματος. Διαπιστωνει ελλειμμα δημοκρατιας στις λειτουργιες του κομματος, γεγονος που δημιουργει κλιμα εσωστρεφειας, αμφισβητησης και δυσπιστιας και ζητα να γινεται αμφιδρομη προσπαθεια για τη μεγαλυτερη δυνατη συμμετοχη των μελων των οργανωσεων στις πολιτικες διαδικασιες. Με τον τροπο αυτο θα καταστει επιτελους η οργανωση μελων κομμα στο χωρο της και οργανικο μελος της κομματικης διαδικασιας.

Η ορ­γα­νω­ση μελων Συ­ρι­ζα Πα­γκρα­τιου εκ­φρα­ζει επι­σης κατα πλειο­ψη­φια τον προ­βλη­μα­τι­σμο της για την επι­μο­νη της Κε­ντρι­κης Επι­τρο­πης στην υπο­ψη­φιο­τη­τα Βου­δου­ρη, υπο­ψη­φιο­τη­τα που δε συ­να­δει με τις δια­κη­ρυγ­με­νες αρχες του Συ­νε­δριου του κομ­μα­τος σχε­τι­κα με τις απα­ραι­τη­τες συμ­μα­χιες, απο τις οποιες απο­κλειο­νται "προ­σω­πα και δυ­να­μεις του χρε­ο­κο­πη­με­νου και υπο­λο­γου πο­λι­τι­κου κο­σμου, ιδιως οσοι υπη­ρε­τη­σαν απο θεση ευ­θυ­νης την πο­λι­τι­κη του μνη­μο­νια­κου μο­νο­δρο­μου". Ο Βου­δου­ρης οχι μονο ψη­φι­σε μνη­μο­νιο και με­σο­προ­θε­σμο, αλλα συμ­με­τει­χε ως βου­λευ­της και στην πε­ραι­τε­ρω δια­λυ­ση της χωρας απο την τρι­κομ­μα­τι­κη κυ­βερ­νη­ση. Ελεγ­χε­ται επι­σης για συ­χνες κι­νη­σεις/ πο­λι­τι­κες με­τα­το­πι­σεις με βα­σι­μες εν­δει­ξεις και­ρο­σκο­πι­σμου.

Για τους πα­ρα­πα­νω λο­γους κα­λου­με την Κε­ντρι­κη Επι­τρο­πη να συ­νε­δρια­σει αμεσα αφ’ε­νος για να επι­κυ­ρω­σει την απο­φα­ση της Πο­λι­τι­κης Γραμ­μα­τειας για τον απο­κλει­σμο Κα­ρυ­πι­δη, αφ’ε­τε­ρου για να απο­συ­ρει την υπο­ψη­φιο­τη­τα Βου­δου­ρη επα­νε­ξε­τα­ζο­ντας συμ­φω­να με τις απο­φα­σεις των Ο.Μ. Συ­ρι­ζα Πε­λο­πον­νη­σου την απο­φα­ση της.

Τελος, θε­ω­ρου­με ανα­γκαιο να το­νι­σου­με πως αντι­στοι­χα φαι­νο­με­να δεν πρε­πει να επα­να­λη­φθουν κατα τις επι­λο­γες αλλων υπο­ψη­φιων, ειτε προ­κει­ται για τις αυ­το­διοι­κη­τι­κες ειτε για τις Ευ­ρω­ε­κλο­γες.

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,239ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,005ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
425ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα