Η ΛΑΕ Κηφισιάς – Ν. Ερυθραίας για τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής

Δημοσιεύουμε την απόφαση της Πολιτικής Επιτροπής Λαϊκής Ενότητας Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας σχετικά με τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής

Η Πολιτική Επιτροπή της Λαϊκής Ενότητας Κηφισιάς – Ν. Ερυθραίας, συζήτησε σε γενική συνέλευση το ζήτημα του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής, και αποφάσισε τα εξής:

  • Υποστηρίζει τη στάση των Περιφερειακών Συμβούλων μελών της ΛΑΕ που καταψήφισαν τον προϋπολογισμό της Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής και αποχώρησαν από το συνδυασμό «Δύναμη Ζωής» της κας Δούρου.
  • Εκτιμά ότι ο προϋπολογισμός είναι εναρμονισμένος με το 3ο μνημόνιο, υλοποιεί δεσμεύσεις προς μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα, αθετεί προγραμματικές δεσμεύσεις του ενιαίου (πριν τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ) συνδυασμού «Δύναμη Ζωής», και δεν υποστηρίζει κάποιο εναλλακτικό σχέδιο ανάπτυξης της Αττικής.
  • Θεωρεί ότι οι δυνάμεις της ΛΑΕ θα πρέπει και στην Περιφέρεια Αττικής να διαχωριστούν πλήρως από τις δυνάμεις του μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ, και να επιδιώξουν τη συγκρότηση αγωνιστικού, ενωτικού, μαζικού και οργανωμένου κινήματος κατά της κυβερνητικής πολιτικής και των μνημονιακών επιταγών στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας.
  • Θεωρεί επίσης, ότι παραμονή σε πολιτικές & έμμισθες θέσεις της ευρύτερης κρατικής διοίκησης μετά από διορισμό από κυβερνητικά πρόσωπα ή πλειοψηφίες, δε συνάδει με την ιδιότητα του μέλους της ΛΑΕ, αντίθετα πλήττει καίρια φυσιογνωμικά της στοιχεία.
  • Η Λαϊκή Ενότητα στοχεύει στην επανίδρυση της αριστεράς μέσα από τη συνέχεια των καλύτερων παραδόσεων της, και τη συγκρότηση μιας αξιόπιστης εναλλακτικής απέναντι στη λαίλαπα των μνημονίων, της εκμετάλλευσης και της εξάρτησης. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από τη σύγκρουση με την κυβερνητική πολιτική, την αυτονομία από κρατικά και ιδιωτικά συμφέροντα, την ανιδιοτέλεια και την απόλυτη συνέπεια με τις ηθικές προδιαγραφές της αριστεράς, τις οποίες τόσο δυσφήμισε ο ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα.

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,246ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,002ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
425ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα