Η Διαµαντοπούλου κινεί πειθαρχική δίωξη ενάντια στον πρόεδρο της Γ’ ΕΛΜΕ, επειδή έθεσε “δυσάρεστες” ερωτήσεις!

Καταγγελία Λαϊκής Συνέλευσης Πατησίων 

Η λαϊκή συνέλευση Πατησίων καταγγέλει την υπουργό Παιδείας  Άννα Διαμαντοπούλου για την εντολή της να κινηθεί πειθαρχική δίωξη ενάντια στο μέλος της συνέλευσης, διαμερισματικό σύμβουλο της 5ης δημοτικής κοινότητας και  πρόεδρο της Γ΄ ΕΛΜΕ Μπάμπη Κόκλα.

 
Ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας Αναστάσιος Σαβαϊδης ανακοίνωσε στο Μπάμπη Κόκλα ότι ο Διευθυντής Περιφερειακής εκπαίδευσης Ιωάννης Κουμέντος του έχει διαβιβάσει έγγραφο, στο οποίο δίνεται εντολή να διενεργήσει προκαταρτική εξέταση εναντίον του για την τέλεση ή μη πειθαρχικού παραπτώματος.

 
Το «παράπτωμα» για το οποίο ελέγχεται ο Μπάμπης Κόκλας έγκειται στο ότι ζήτησε από το ΔΣ της ΟΛΜΕ να διερευνήσει αν αληθεύουν οι φήμες ότι η έκδοση των DVD με τα σχολικά βιβλία σχετίζεται με την επαγγελματική δραστηριότητα του συζύγου της υπουργού.

 
Η υπουργός παιδείας αντί να παραιτηθεί επειδή είναι υπόλογη στον ελληνικό λαό για την έλλειψη βιβλίων στα σχολεία, διώκει όσους αναζητούν την αλήθεια, τη διαφάνεια και τον κοινωνικό έλεγχο μέσα από τις συνδικαλιστικές τους οργανώσεις.

Δεν αρκεί που είναι υπεύθυνοι για την εξαθλίωση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού, για το μνημόνιο, το πολυνομοσχέδιο, τον εργασιακό μεσαίωνα, τις απολύσεις, τη φτώχια και την ανέχεια, αλλά διώκουν και όποιον υπάλληλο τολμήσει να αναρωτηθεί για τις ευθύνες τους.

 
Απαιτούμε η δίωξη αυτή να σταματήσει εδώ και τώρα. Αν αποφασίσουν να τη συνεχίσουν να ξέρουν ότι θα βρουν και τη λαϊκή συνέλευση Πατησίων απέναντί τους, μαζί με τους εκπαιδευτικούς και όλους τους  εργαζόμενους.

 
Το μόνο θετικό που μπορεί αυτή η κυβέρνηση να προσφέρει στον τόπο, είναι να φύγει τώρα!

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,137ΥποστηρικτέςΚάντε Like
593ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,109ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
410ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Πρόσφατα άρθρα