Γ’ Ράιχ ξακουστό, των φασιστών η χώρα

Σχόλιο από το «Ξ»

 

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε χτες, από την συγκέντρωση «για τη Μακεδονία» που έγινε την Κυριακή στο Σύνταγμα, βλέπουμε ένα ενδιαφέρον στιγμιότυπο. Την ώρα που τραγουδιέται ο εθνικός ύμνος, ένας από τους συμμετέχοντες χαιρετάει ναζιστικά.

https://www.facebook.com/theroof.is.onfire.aa/videos/1297967403672588/

Κάποιοι «πιο σοβαροί» Ναζί παραδίπλα, που καταλαβαίνουν ότι τους τραβάει κάμερα, αναλαμβάνουν να του κατεβάσουν το χέρι. «Μας βλέπουν» φαίνεται να του λένε, «μαζέψου». Όχι δηλαδή ότι έχουν πρόβλημα να χαιρετάει κάποιος ναζιστικά σε «εθνικές» συγκεντρώσεις, τουναντίον. Αλλά ξέρουν ότι ακόμα και μέσα στο πατριωτικό ακροατήριο, τέτοιες κινήσεις δεν είναι εύκολα αποδεκτές.

Και σε άλλη φωτογραφία βλέπουμε να γίνονται τα ίδια.

Είναι τόσος ο «πατριωτισμός» των φασιστών, που την ώρα που «αγωνίζονται για την Μακεδονία» αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να υμνήσουν το Γ’ Ράιχ του Χίτλερ.

Του ίδιου Χίτλερ που κόστισε στην «πατρίδα τους» πάνω από μισό εκατομμύριο νεκρούς! Που κατέστρεψε τις σοδειές και τις επίταξε για τις ανάγκες των SS, οδηγώντας σε μαζικό λιμό! Που έκανε μαζικές σφαγές αμάχων σε 90 μαρτυρικά χωριά σε όλη την επικράτεια!

Τέτοιους «πατριώτες» είχαμε να δούμε από τότε που οι δοσίλογοι φορούσαν κουκούλες στην κατοχή και κατέδιδαν τους συμπατριώτες τους στους ξένους εισβολείς…

7,137ΥποστηρικτέςΚάντε Like
593ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,109ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
405ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής