Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή: Η Άνοιξη μπήκε και η αλλεργία του Δημάρχου για το Σωματειο Εργαζομενων είναι πάλι εδώ!

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση της Αριστερής ανατρεπτικής δημοτικής παρέμβασης «Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή».

Για την ακρίβεια δε σταμάτησε ποτέ. Ο Δήμαρχος Ζορμπάς μετά από δύο χρόνια και δύο ισάριθμες ευτυχώς αποτυχημένες χάρη στον αγώνα των εργαζομένων μέσα από το Σωματείο τους και βέβαια την ακέραια στάση υπεράσπισης των εργασιακών δικαιωμάτων από την αντιπολίτευση, προσπάθειες να μην ανανεώσει τις συμβάσεις τους, τελικά μετά από πιέσεις, αποφάσισε να στηρίξει την αγωγή τους(του χρόνου έχουμε κι εκλογές βέβαια και η καρέκλα δεν επιτρέπει αλλα λάθη) προκειμένου να μονιμοποιηθουν όσοι κι όσες καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στο Δήμο μας.

Όμως πρώτα σου βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.

Στο χθεσινό ΔΣ προέτρεψε τους δημοτικούς συμβούλους να καταψηφίσουμε το αντιπολεμικό ψήφισμα του ΣΕΔΑΠ γιατί όπως ανέφερε δεν είναι συλλογικό ψήφισμα αλλά προσωπικό της προέδρου κ Στέλλας Τζανινη ισχυριζομενος μάλιστα οτι ουδέποτε πέρασε το ψήφισμα από το ΔΣ του Συλλογου.

Εξαιρετικο το παραμύθι του Δημάρχου αλλά δεν είχε δράκο. Όπως διαβεβαίωσε και η κ Θεοδωροπουλου, ΔΣ πραγματοποιήθηκε κανονικά την προηγούμενη βδομάδα με παρόντα 5/7 μέλη κι άρα η οποία απόφαση είναι απολύτως έγκυρη. Γνωρίζουμε ότι ο Ζορμπάς όπως και η πλειοψηφία του ΔΣ δυσαρεστηθηκε που ένα μαχητικό σωματείο έφερε ψήφισμα ενάντια στην ακρίβεια, τη ρωσική εισβολή, την εμπλοκή της Ελλάδας με τις κινήσεις της κυβέρνησης με αναφορά και στις βάσεις του ΝΑΤΟ που έχουν κατακλύσει τη χώρα και γι αυτό απείχαν η καταψήφισαν οι περισσότεροι.

Ωστόσο φρονουμε ότι η συκοφαντηση του ΣΕΔΑΠ από το Δήμαρχο είναι ανεπιτρεπτη ανεξάρτητα από την άποψη του καθενός για τα θέματα που ανοίγονται.

Εμείς από τη μεριά μας είμαστε στο πλευρό της προέδρου και συνολικά του ΣΕΔΑΠ όχι μόνο στα λόγια αλλά σε όλους τους αγώνες κατοχύρωσης εργασιακών δικαιωμάτων και τις προσπάθειες βελτίωσης των συνθηκών δουλειάς αταλαντευτα!

Το πρόβλημα δεν είναι ο ΣΕΔΑΠ αλλά όσοι ενοχλούνται από σωματεία αγωνιστικά.

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,282ΥποστηρικτέςΚάντε Like
999ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
425ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα