Φιλαρμονική Δήμου Αθήνας: όχι σε δήμευση διαθεσίμων – να μην πληρωθούν οι δανειστές!

Ανακοίνωση του Συλλόγου Μουσικών Φιλαρμονικής Δήμου Αθήνας σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε υποχρεωτική δέσμευση των ταμειακών διαθέσιμων των Δήμων και άλλων δημόσιων φορέων. Αναδημοσίευση από το blog του σ. Διονύση Χριστόπουλου, προέδρου του Συλλόγου, https://dionysischristopoulos.wordpress.com/ 
Αθήνα, 21/4/15

Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως και έχει αναδρομική ισχύ από  17/3, η Κυβέρνηση προχωρά στην υποχρεωτική δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων των ΟΤΑ και άλλων δημοσίων φορέων.

Ο Σύλλογος Μουσικών της Φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων καταδικάζει την απόφαση της Κυβέρνησης να δεσμεύσει τα χρήματα των δημοτών και των εργαζομένων, στα πλαίσια του «εσωτερικού δανεισμού» για την ικανοποίηση των απαιτήσεων των δανειστών.

Καλούμε την Κυβέρνηση, αντί να δεσμεύει τα αποθεματικά των ταμείων, να αρνηθεί την αποπληρωμή του χρέους και να ακολουθήσει πολιτική ικανοποίησης των λαϊκών αναγκών σύμφωνα με τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

Για το Δ.Σ.
Διονύσης Χριστόπουλος, πρόεδρος
Χριστόδουλος Ιωνάς, γεν. γραμματέας

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,137ΥποστηρικτέςΚάντε Like
593ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,108ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
411ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Πρόσφατα άρθρα