Επιτροπή Αγώνα Φυλής: Κάλεσμα σε ανοιχτή συνέλευση την Τετάρτη, 8/6

Αγωνιστικό κάλεσμα σε ανοιχτή συνέλευση

Ζωφριώτες/Ζωφριώτισες,

Η κυβέρνηση και οι εργολάβοι προχωράνε στην κατασκευή εργοστασίων καύσης στην περιοχή μας μέσω της υλοποίησης του υπάρχοντος περιφερειακού σχεδιασμού.

Θα τους αφήσουμε;

Όχι, δεν θα τους αφήσουμε. Ας πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας και ας μην επιτρέψουμε άλλο τη συνέχιση του εγκλήματος που συντελείται εδώ και πενήντα χρόνια στον τόπο μας. Το χρωστάμε στο παρόν και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Ας αγωνιστούμε μέχρι το τέλος!

Η Επιτροπή Αγώνα Φυλής σας καλεί σε Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση την Τετάρτη 8/6/2011 στις 20:00 στο θεατράκι «Βορεινό» με στόχο την συγκρότηση επιτροπής αγώνα κατοίκων περιοχής Ζωφριάς.

Η επιτροπή αυτή, μαζί με τις άλλες που πρόκειται να συγκροτηθούν σε όλες τις γειτονιές και συνοικίες του Δήμου μας, θα γίνει ο συνδετικός κρίκος στην αλυσίδα των αγωνιστικών κινητοποιήσεων που έχουν αρχίσει να ξεδιπλώνονται, με στόχο:

– Το άμεσο και οριστικό κλείσιμο της χωματερής της Φυλής και των εγκαταστάσεων που λειτουργούν μέσα στο χώρο της, εδώ και τώρα

– Καμία εγκατάσταση εργοστασίων βιοξήρανσης και καύσης απορριμμάτων, οποιασδήποτε τεχνολογίας

– Ανατροπή του υπάρχοντος περιφερειακού σχεδιασμού.

Στη συνέλευση θα προβληθεί βίντεο της Επιτροπής Αγώνα Φυλής με ιστορικά στοιχεία για τη χωματερή, καθώς και της σημερινής κατάστασης.

Ας είμαστε όλοι εκεί!

Επιτροπή Αγώνα Φυλής

epitropi-fylis.blogspot.com, [email protected]

7,137ΥποστηρικτέςΚάντε Like
593ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,105ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
407ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής