Επίσχεση εργασίας στο Σισμανόγλειο

Με απόφαση της Γενικής τους Συνέλευσης οι εργαζόμενοι στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο προχώρησαν από την προηγούμενη Τετάρτη σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους (εξαιρέσιμα και νυχτερινά, αργίες και υπερωρίες) για 4 μήνες (Ιανουάριος – Απρίλιος). Η συνέλευση ήταν πολύ μαζική με πάνω από 550 εργαζόμενους και η απόφαση ήταν ομόφωνη. Δημοσιεύουμε το δελτίο τύπου του σωματείου των εργαζομένων.

Σωματείο Εργαζομένων Σισμανόγλειου Νοσοκομείου

Δελτίο Τύπου

Σας γνωστοποιούμε ότι κατόπιν της ομόφωνης απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων – πλην Ιατρών-, που πραγματοποιήθηκε την 14η Ιουνίου του 2011, στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου μας, αποφασίσαμε να προβούμε στις παρακάτω ενέργειες:

Η πλειοψηφία των εργαζομένων του Νοσοκομείου πάνω από 550        εργαζόμενοι, βρίσκονται από  15/6/2011 σε Επίσχεση Εργασίας, διεκδικώντας δεδουλευμένα 4 μηνών για άμεση καταβολή οφειλών, εξαιρέσιμων και νυχτερινών, αργιών και υπερωριών (από τον Ιανουαρίου του 2011 έως και τον Απρίλιο του 2011).

Απόφαση Συνέλευσης

Αποφασίσαμε ομόφωνα, όλοι οι εργαζόμενοι να είμαστε άρρηκτα ενωμένοι σε αυτόν τον αγώνα και σε αυτήν τη μορφή διεκδίκησης των δεδουλευμένων μας, μιας που παραμένουμε απλήρωτοι εδώ και 4 μήνες.

Κατόπιν τούτου αρχίζουμε από  15/6/2011 ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, όπου θα συνεχιστεί έως της οριστικής καταβολής-κατάθεσης των οφειλών μας στην τράπεζα.

Καλούμε την Διοίκηση του νοσοκομείου μας,  και κάθε αρμόδιο φορέα να μεριμνήσει, ώστε να προστατευθεί τις μέρες Γενικής Εφημερίας το νοσοκομείο, δεδομένου ότι ο αριθμός των εν υπηρεσία εργαζομένων θα είναι ανεπαρκής.

Σε αυτόν  τον ξεκάθαρα δίκαιο αγώνα μας, σας θέλουμε όλους αρωγούς και συμπαραστάτες.

Ζητάμε εκ των προτέρων την κατανόηση όλων των ασθενών μας και των πολιτών.

Πασχίζουμε για ασφαλή και ποιοτική παροχή υπηρεσιών υγείας με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια των ασθενών μας.

14/6/2011

Το Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,245ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,003ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
425ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα