Επιστολή 5 καθηγητών του Δημ. Ωδείου Ζωγράφου προς Δ. Καντιώτη, δήμαρχο και δημ. συμβούλιο

Αναδημοσίευση από το blog της Οργάνωσης του «Ξ» στον Δήμο Ζωγράφου, https://xekinimazografou.wordpress.com

Σε προηγούμενο άρθρο μας γράφαμε ότι ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού Δ. Καντιώτης αποφάσισε να αναθέσει την καλλιτεχνική διεύθυνση του ωδείου σε εξωτερικό συνεργάτη, με αμοιβή 24.600 € για το υπόλοιπο του χρόνου, παρότι υπάρχουν καθηγητές του ωδείου που διαθέτουν και τα τυπικά και τα ουσιαστικά προσόντα για να αναλάβουν την καλλιτεχνική διεύθυνση. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι ο Γ. Καντιώτης δεν θα προκηρύξει διαγωνισμό για την κάλυψη της θέσης, αλλά θα προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση. Θα επιλέξει δηλαδή ο ίδιος τον/την διευθυντή.

Η παρακάτω επιστολή που μας στάλθηκε υπογράφεται από 5 καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Ζωγράφου οι οποίοι και όλα τα τυπικά προσόντα και την θέληση και διάθεση έχουν να αναλάβουν την καλλιτεχνική διεύθυνση του ωδείου. 

Καλούμε τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού Δ. Καντιώτη να ακυρώσει άμεσα  την υπ. αρίθμ. 324 (10/3/2015) απόφαση του Δ.Σ. και σε συνεργασία με τους εργαζόμενους να προχωρήσει στη λύση που προτείνεται. Η λύση αυτή δεν επιφέρει κανένα οικονομικό κόστος στο δήμο, ενώ  θα αναβαθμίσει ουσιαστικά (και όχι επιφανειακά και επικοινωνιακά) το Δημοτικό Ωδείο Ζωγράφου.

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,137ΥποστηρικτέςΚάντε Like
593ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,107ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
411ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Πρόσφατα άρθρα