Ένα πανικόβλητο ΠΑΣΟΚ αποδίδει την οργή της κοινωνίας στον… ΣΥΡΙΖΑ!

Σχόλιο από το Ξεκίνημα

Ο συκοφαντικός πόλεμος λάσπης των στελεχών της κυβέρνησης και των αστικών ΜΜΕ συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό όλες τις τελευταίες μέρες. Η διαρκώς ογκούμενη λαϊκή οργή ενάντια στα στελέχη και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ επιχειρείται να «χρεωθεί» στις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ και της αριστεράς σε μια (ανεπιτυχή) προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινωνίας.

 

Ο βασικός λόγος που γίνεται αυτή η εκστρατεία λάσπης, είναι γιατί διαφορετικά η κυβέρνηση θα έπρεπε να παραδεχτεί το προφανές, δηλαδή, πως η τεράστια πλειοψηφία της κοινωνίας είναι αηδιασμένη και εξοργισμένη με την πολιτική της, θεωρεί τους βουλευτές που στηρίζουν αυτά τα μέτρα εχθρούς και ζητάει την άμεση απομάκρυνση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ από την εξουσία.

 

Αυτή η αίσθηση οργής δεν περιορίζεται φυσικά στον κόσμο της αριστεράς. Ήδη, μια σειρά στελέχη ή πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν δημόσια παραδεχτεί στα ΜΜΕ πως συμμετείχαν στις αποδοκιμασίες των βουλευτών και των υπουργών της κυβέρνησης.

 

Από τα σαΐνια της κυβέρνησης και των ΜΜΕ δεν πέρασε καν απ’ το μυαλό ότι και να ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κινητοποιήσει όλες αυτές τις δυνάμεις που του αποδίδουν!

 

Την ίδια ώρα, τέτοιες συκοφαντικές επιθέσεις προετοιμάζουν το έδαφος για ένα νέο γύρο μεγαλύτερης καταστολής την επόμενη περίοδο στο όνομα της «υπεράσπισης της δημοκρατίας».

 

Ποιοι όμως είναι αυτοί που κλαψουρίζουν, σαν μωρές παρθένες, από τα τηλεοπτικά παράθυρα για τα δημοκρατικά τους δικαιώματα;

 

Είναι οι ίδιοι που ισοπεδώνουν τα δικαιώματα χιλιάδων εργαζομένων, νέων και συνταξιούχων,  τη στιγμή που οι δημοσκοπήσεις τους δίνουν 15% του εκλογικού σώματος!

 

Είναι οι ίδιοι που έχουν θέσει την υπογραφή τους κάτω από μνημόνια που παραδίνουν όλη την εξουσία για όλες τις αποφάσεις χωρίς καν η ψευτο-βουλή τους να δικαιούται όχι να ψηφίσει, ούτε καν να συζητήσει τις αποφάσεις της Τρόικας.

 

Είναι οι ίδιοι που πετάνε στην ανεργία εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους και αφήνουν μια ολόκληρη γενιά χωρίς καμία απολύτως προοπτική.

 

Είναι οι ίδιοι, που όταν ο λαός βγαίνει μαζικά στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί, στέλνουν τα ΜΑΤ για τον λιώσουν με τα γκλόμπ και τα χημικά, για να φοβηθεί και να μην κουνηθεί ξανά…

 

Είναι οι ίδιοι που δεν τολμούν καν να κάνουν τις ψευτοδημοκρατικές εκλογές τους, γιατί ξέρουν ότι θα πάρουν την μούντζα όλης της κοινωνίας.

 

Είναι τρομοκρατημένοι, είναι φοβισμένοι, τρέμουν τον ίσκιο τους, τελικά προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους ότι μόνο αυτοί ξέρουν το καλό μας κι εμείς δεν δικαιούμαστε να έχουμε άποψη πάνω σ’ αυτό.

 

Επιλέγουν να ζουν στον γυάλινο, ψεύτικο κόσμο που έχουν φτιάξει για τους εαυτούς τους, γιατί διαφορετικά θα έπρεπε να ανακαλύψουν την πραγματικότητα της κοινωνίας.

 

Ας ακούσουν καλά αυτά που φωνάζει μαζικά ο κόσμος:

Σιγά μην φοβηθούμε!

Κλέφτες, Ψεύτες!

Θα πληρώσετε!

 

 

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,247ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,002ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
425ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα