Ελεύθερα μαθήματα Αραβικών στο στέκι «π»

Από την Τετάρτη 17 Οκτώβρη και κάθε Τετάρτη 20:00-21:00, θα πραγματοποιούνται μαθήματα Αραβικών στο «Π – χώρος κινημάτων, αλληλεγγύης & πολιτισμού», Καμπούρογλου και Σαμαρά – Κάτω Πατήσια

Τα μαθήματα θα γίνονται κυρίως στους διαλόγους του βιβλίου Al-Kitab al-asasi fi ta’lim al-lugha al-‘arabiya li-ghayr al-natiqin biha. Volume 1 του συγγραφέα Badawi El-Said.

Γραμματικά συντακτικά φαινόμενα που θα εντοπίζονται σε αυτούς τους διαλόγους θα αναλύονται κυρίως από την γραμματική Arabic: An Essential Grammar του συγγραφέα Faruk Abu-Chacra. 

Θα υπάρχει επίσης εμπλουτισμός διαλόγων από αρκετές άλλες βιβλιογραφικές πηγές (συνώνυμα, ιδιωματισμοί καθημερινότητας κ.λπ..). 

Τα μαθήματα απευθύνονται σε ενήλικες, κυρίως με γνωστικό υπόβαθρο απόλυτα αρχάριων έως και κάπως προχωρημένων. Αρκετά προχωρημένοι είναι ευπρόσδεκτοι για πιθανή συνεργασία σε ελευθέρα μαθήματα αλληλοδιδακτικής. 

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,237ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,008ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
424ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα