Εκπαιδευτικοί Αγρινίου – Θέρμου: Δεν Πληρώνουμε!

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Γραφείων  
Αγρινίου – Θέρμου, «Κοσμάς ο Αιτωλός» 

Ταχ. Διεύθυνση: Τσαλδάρη 49 
Ταχ. Κώδικας: 30100 Αγρίνιο 

Τηλ: 2641021136 e-mail: [email protected] , website: www.daskaloi.gr 

Εγκύκλιος Συλλόγου

ΠΡΟΣ:  Όλα τα μέλη
του Συλλόγου μας.
Έδρες τους
Κοινοποίηση: ΔΟΕ, Μ.Μ.Ε.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου, μετά από συνεδρίασή του και αφού έλαβε υπ’ όψη τις απόψεις και τις εισηγήσεις τόσο των συναδέλφων όσο και των μελών του,  σας ενημερώνει:

Μη πληρωμή πολυεκκαθαριστικών-άρνηση καταβολής.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ομόφωνα καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς μέλη μας, να μη σπεύσουν να πληρώσουν το ποσό της εισφοράς που τους έχει σταλεί μέσω του «εκκαθαριστικού σημειώματος εισφορών και τέλους επιτηδεύματος», αλλά να παραδώσουν τα εν λόγω «εκκαθαριστικά σημειώματα», που τους έχουν σταλεί από τη Δ.Ο.Υ., μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας (30-9-2011), στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, για τη συγκέντρωσή τους   και την ομαδική κατάθεσή τους στη Δ.Ο.Υ Αγρινίου.

Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στην παραφροσύνη και τρομοκρατία της τρόικας να προτάξουμε  μια συλλογική κίνηση άρνησης πληρωμής του συγκεκριμένου τέλους .

Η κίνηση αυτή έχει ως στόχο της να δημιουργήσει ένα δεδομένο και για άλλους συνδικαλιστικούς Συλλόγους της περιοχής μας (με τους οποίους το Δ.Σ. του Συλλόγου είναι σε επαφή).

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, είναι καιρός πια να σπάσει το κλίμα του σοκ και του φόβου που διαποτίζει καθημερινά την ελληνική κοινωνία, μέσα από την καταιγιστική ανακοίνωση από την κυβέρνηση οικονομικών μέτρων εισπρακτικού χαρακτήρα.

Όλοι μαζί μπορούμε, μέσα από έναν διακλαδικό, πανδημοσιουπαλληλικό και πανεργατικό συντονισμό, να ματαιώσουμε τα τοκογλυφικά σχέδια της τρόικας και των δανειστών για φτωχοποίηση του συνόλου των εργαζομένων, στα κάθε είδους χαράτσια – έκτακτες εισφορές που μας επιβάλλονται.

Όλοι μαζί, με συλλογικό και συντονισμένο τρόπο, μπορούμε να τους σταματήσουμε!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος,Κόκκοτος Βασίλης

Ο Γραμματέας, Παπαδογεώργος  Νικ.

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,236ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,007ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
423ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα