Εκλογές ΣΚΛΕ, Πέμπτη 22 Νοέμβρη: Στηρίζουμε «Ενωτική Παρέμβαση Κοινωνικών Λειτουργών»

Ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας ( Σ.Κ.Λ.Ε.), αποτελεί το επίσημα αναγνωρισμένο επαγγελματικό – επιστημονικό σωματείο των κοινωνικών λειτουργών της χώρας κι εκπροσωπεί περίπου 5000 επαγγελματίες.

Μετά από αρκετά χρόνια, στις εκλογές του Συλλόγου την Πέμπτη 22/11/12, με την πρωτοβουλία κάποιων εργαζομένων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Παρέμβασης Κοινωνικών Λειτουργών οι ψηφοφόροι θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο ψηφοδέλτια.   
       

Σε μία ιστορική συγκυρία που το κράτος πρόνοιας συρρικνώνεται ραγδαία από τις εφαρμοζόμενες αντικοινωνικές πολιτικές, οι ευπαθείς – και όχι μόνο – ομάδες του πληθυσμού πλήττονται ανεπανόρθωτα, το ίδιο και τα επαγγελματικά και εργασιακά δικαιώματα των κοινωνικών λειτουργών ανάλογες ενέργειες δίνουν έναυσμα για περισσότερες διεκδικήσεις και συμμετοχή των εργαζομένων.

Το «Ξεκίνημα» στηρίζει και συμμετέχει στην κίνηση της Ενωτικής Παρέμβασης Κοινωνικών Λειτουργών.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της «Ενωτικής Παρέμβασης»

22 Νοεμβρίου 2012 Εκλογές Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας Με τη συμμετοχή μας δυναμώνουμε τον ΣΚΛΕ

Ενωτική Παρέμβαση Κοινωνικών Λειτουργών

Με την ψήφο μας αλλάζουμε τα δεδομένα!!!

Στηρίζουμε το νέο ψηφοδέλτιο

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

Συναδέλφισσα – Συνάδελφε

Μετά από αρκετά χρόνια στις επικείμενες εκλογές του ΣΚΛΕ, θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις μεταξύ δύο ψηφοδελτίων. Θα έχεις τη δυνατότητα ν’ αναδείξεις την αναγκαιότητα για μια διαφορετική παρουσία του Συλλόγου μπροστά στην εξελισσόμενη ανθρωπιστική κρίση που βιώνει ο τόπος μας. Στον κοινωνικό Καιάδα που δημιουργούν, στο ρατσιστικό παραλήρημα και τη μισαλλοδοξία, οφείλουμε να υπερασπιστούμε βασικές αρχές της επιστήμης που υπηρετούμε και ν’ αντιτάξουμε την αλληλεγγύη χωρίς διακρίσεις.

Το ψηφοδέλτιο Ενωτική Παρέμβαση Κοινωνικών Λειτουργών δημιουργήθηκε από παλαιούς και νέους συναδέλφους που νιώθουμε την ανάγκη να ακουστεί πιο δυνατά η φωνή του κλάδου μας ενάντια στην ραγδαία συρρίκνωση του κράτους πρόνοιας από τις εφαρμοζόμενες αντικοινωνικές πολιτικές, για την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού που πλήττονται ανεπανόρθωτα αλλά και τη διεκδίκηση των επαγγελματικών-εργασιακών δικαιωμάτων των Κοινωνικών Λειτουργών σε οποίο επαγγελματικό μετερίζι και αν βρίσκονται σε κάθε γωνιά της χώρας.

Συνάδελφε/ -φισσα, τα τελευταία χρόνια έχεις έρθει σε άμεση επαφή με το χειρότερο πρόσωπο της κρίσης. Απειλείται η δουλειά σου, το εισόδημα σου, η ίδια σου η υπόσταση. Η εσωστρέφεια και η αδιαφορία δε μπορεί να είναι η λύση. Ο ΣΚΛΕ δεν είναι ένα απρόσωπο σχήμα που λειτουργεί για σένα χωρίς τη συμμετοχή και την άποψή σου. Ο ΣΚΛΕ σε χρειάζεται για να προχωρήσει μπροστά στις διεκδικήσεις και για να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή εκπροσώπηση όλων των απόψεων.

Εμείς που συμμετέχουμε στην Ενωτική Παρέμβαση Κοινωνικών Λειτουργών διεκδικούμε και θα αγωνιστούμε για ένα σύλλογο μαζικό, μαχητικό, παρεμβατικό και όχι απλό θεατή των εξελίξεων, παρακολούθημα κυβερνητικών επιλογών. Στην προσπάθειά μας αυτή σε θέλουμε δίπλα μας. Ανανέωσε τη συνδρομή σου μόνο με 40ευρώ ανεξάρτητα από οφειλές προηγούμενων χρόνων.

Μην αφήσεις την ευκαιρία για αλλαγή να πάει χαμένη!!!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο: 

1 Αθανασίου Φυλλιώ

2 Δημητρίου Ιωάννης

3 Θεοδωρίδου Αναστασία

4 Καλύβα Ευαγγελή

5 Καπετανάκη Δέσποινα

6 Καριπίδου Μαρία

7 Μπρούσου Αναστασία

8 Ναβροζίδου Θεοδώρα

9 Παπαδοπούλου Φωτεινή

10 Στογιάννης Σπυρίδων

11 Τζανετή Παναγιώτα

12 Τζιάρας Περικλής

13 Τσιαλκούτη Μαρία

14 Τσούτση Βάγια

15 Χρυσικός Φώτης

Για το Α΄ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ:

1 Δεληγιαννάκη Αλεξάνδρα

2 Μαυρογιώργη Μαρία

3 Σπανού Μάρθα

Για το Β΄ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ:

1 Παντολέων Μαρία

2 Λεοντάρη Μαριέτα

3 Κοντομηνά Ευγενία

Για την ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

1 Ανθίμου Ρούλα

2 Μπαλάγκα Φωτεινή

3 Παντελίδου Φλώρα

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,282ΥποστηρικτέςΚάντε Like
999ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
425ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα