Εκδόσεις – εκδηλώσεις

Εκδήλωση στο Βόλο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της οργάνωσης του Ξεκινήματος στο Βόλο. Με αφορμή το περιστατικό με τη σημαία και τον Αλβανό μαθητή στη Ν. Μηχανιώνα Οδ. Τσενάι έγινε ανοιχτή συζήτηση για το ρατσισμό και την ξενοφοβία με καλή συμμετοχή, καλή συζήτηση ακόμα και διαφορετικές απόψεις και αντιπαράθεση. Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από το πώς καλλιεργείται ο ρατσισμός σε σχέση με τους μετανάστες, τι συμβολίζει η σημαία, το νόημα των παρελάσεων. Τη συζήτηση παρακολούθησαν 22 σύντροφοι και φίλοι.

Νέες μπροσούρες

Προμηθευτείτε τις νέες εκδόσεις του Ξεκινήματος για τη Χιλή και τον "Λόγο του Τρότσκι στην Κοπεγχάγη". Η μπροσούρα για τη Χιλή εκδίδεται με τη συμπλήρωση 30 χρόνων από το πραξικόπημα του Πινοσέτ. Ο λόγος του Τρότσκι στην Κοπεγχάγη, αφορά τα συμπεράσματα από τη Ρώσικη επανάσταση, και παρουσιάζει συνοπτικά αλλά ανάγλυφα τα γεγονότα της πρώτης πετυχημένης σοσιαλιστικής επανάσταση.

Τιμή κόστους: 1,5 ευρώ

Για παραγγελίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210 2283018-19.

Αναβάθμιση της ΜΑΤΣΕΤΑ

Η Ματσέτα πολλαπλασιάζεται. Πλέον κυκλοφορεί με 5 διαφορετικές εκδόσεις στα ΑΕΙ της Αθήνας, στα ΑΕΙ της Θεσ/νίκης, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο ΑΕΙ της Πάτρας και στα ΤΕΙ Αθήνας. Ενδεικτικό της ανταπόκρισης που έχει το περιοδικό είναι το γεγονός ότι την πρώτη μέρα της έκδοσης της Ματσέτα των ΤΕΙ Αθήνας δόθηκαν 100 τεύχη και συνολικά 300 μέχρι τώρα!

Σημαντική ανταπόκριση είχε και σε Πάτρα και Βόλο που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά.

Η Ματσέτα είναι ανοιχτή σε συνδρομητές, αρθρογράφους και φυσικά …διακινητές!

Για πληροφορίες: τηλ. 6937369228 e-mail [email protected] 

Νέο τεύχος Μαθητικού Ξεκινήματος

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του Μαθητικού Ξεκινήματος, με ζωντανή, νεανική ύλη, αλλά και ειδήσεις από όλο τον κόσμο.

Ζητείστε το στο τηλ.6937369225.

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,283ΥποστηρικτέςΚάντε Like
998ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
425ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα