Εκδηλώσεις

Πετρούπολη

Το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Οκτώβρη η οργάνωση του Ξεκινήματος στην Πετρούπολη διοργανώνει μαζί με τη Νεολαία Ενάντια στο Ρατσισμό στην Ευρώπη διήμερο εκδηλώσεων στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο της Πετρούπολης. Το Σάββατο θα περιλαμβάνει προβολή ταινίας και συναυλία. Η εκδήλωση της Κυριακής θα είναι αφιερωμένη στα προβλήματα των εργαζομένων και κυρίως των μεταναστών και θα περιλαμβάνει συζήτηση με μετανάστες από την Αλβανία και συναυλία με μεταναστευτικά συγκροτήματα.

Ζωγράφου

Την Παρασκευή 1 Οκτώβρη το Μαθητικό Ξεκίνημα και η Νεολαία Ενάντια στο Ρατσισμό στην Ευρώπη διοργανώνουν αντιρατσιστική εκδήλωση η οποία θα περιλαμβάνει ομιλίες, προβολή ταινίας και συναυλία με τοπικά συγκροτήματα. Αφορμή για την εκδήλωση αυτή αποτέλεσαν τα επεισόδια που έγιναν μετά τον αγώνα Ελλάδας και Αλβανίας μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών μεταναστών που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 1 Αλβανού και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων. Η εκδήλωση θα γίνει στο υπαίθριο θέατρο του δήμου Ζωγράφου στις 9 το βράδυ.

Ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα από τις οργανώσεις του Ξεκινήματος και του Μαθητικού Ξεκινήματος στις περιοχές του Πολυγώνου, της Κυψέλης, του Ν. Κόσμου, της Ν. Ιωνίας.

7,137ΥποστηρικτέςΚάντε Like
593ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,115ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
401ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής