«Είμαι η Ειρήνη Διαμαντή 56 χρονών, ανασφάλιστη και άνεργη…»

«Είμαι η Ειρήνη Διαμαντή 56 χρονών, ανασφάλιστη και άνεργη τα τελευταία 5 χρόνια, μένοντας μαζί με την κατάκοιτη υπερήλικη μητέρα μου. Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές μου να βρω δουλειά, δεν κατάφερα τίποτα μέχρι τώρα με αποτέλεσμα να έχω σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης αφού δεν έχω κάποιο άλλο εισόδημα.

»Το μόνο που ζητώ είναι να μπορώ να ζω αξιοπρεπώς από τη δουλειά μου και να μην καταλήξω άστεγη και έρμαιο της ελεημοσύνης των άλλων. Θέλω να μου δοθεί άδεια για να μπορέσω να εργάζομαι νόμιμα, να ασφαλιστώ και να ξεπληρώσω τα χρέη μου.

»Ζητώ, όπως κάνατε όλο το προηγούμενο το διάστημα, να με στηρίξετε τώρα με την υπογραφή σας σε αυτό το κείμενο το οποίο θα καταθέσω στο Δημοτικό συμβούλιο, προκειμένου να αποκτήσω την άδεια που θα μου επιτρέψει να εργάζομαι νόμιμα.»

Η Ειρήνη Διαμαντή διακινεί το πιο πάνω κείμενο και παλεύει για να απαλλαγεί από το πρόστιμο των 5.000 ευρώ που της επιβλήθηκε επειδή πουλούσε «παράνομα» κουλούρια στην πλατεία της Ν. Σμύρνης!  (Δείτε αναλυτικό άρθρο για το θέμα εδώ).

Το «Ξεκίνημα» καλεί τα μέλη, τους φίλους και τους αναγνώστες του να στηρίξουν τον αγώνα που δίνει η Ειρήνη Διαμαντή, υπογράφοντας το πιο πάνω κείμενο το οποίο μπορείτε να βρείτε:

  • Στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης, στο καρότσι της Ειρήνης

  • Στο συνεργατικό καφενείο «Σαΐτες» (Ιωνίας 45)

  • Επικοινωνώντας με τη Λαϊκή Συνέλευση στο mail [email protected]

Η εκστρατεία αυτή στηρίζεται από συλλογικότητες στη Ν. Σμύρνη όπως τη  Λαϊκή Συνέλευση, την Εργατική Λέσχη, τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών α’ βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σμύρνης, κλπ. 

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,239ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,005ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
425ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα