Θεσ/νίκη: Κάλεσμα για περιφερειακή συνάντηση εργαζομένων στην ΕΤΕ στη Β. Ελλάδα, εν όψει γενικής συνέλευσης ΣΥΕΤΕ

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας (ΣΥΕΤΕ), το μεγαλύτερο πρωτοβάθμιο σωματείο στην Ελλάδα, έχει ορίσει Γενική Συνέλευση των μελών του για τις 2 Μαρτίου. Σε αυτή τη συνέλευση θα συζητηθεί ο απολογισμός της ηγεσίας του Συλλόγου για την περσινή χρονιά, που ήταν πολύ κρίσιμη, όπως έχουμε γράψει σε άρθρα μας πολλές φορές (δες άρθρα στο www.xekinima.org στην κατηγορία Τραπεζοϋπάλληλοι).

Παρακάτω αναδημοσιεύουμε κάλεσμα εργαζομένων στη Βόρεια Ελλάδα, που σε μια προσπάθεια να σπάσουν την ακινησία και τον εκφυλισμό των διαδικασιών του Συλλόγου καλούν σε συνάντηση

  • Σάββατο 16/2, 6μμ

  • στα γραφεία του ΣΥΕΤΕ Βόρειας Ελλάδας, Ερμού 28, 4ος όροφος

Το κάλεσμα υπογράφεται από 19 εργαζόμενους στην Εθνική Τράπεζα

Κάλεσμα για περιφερειακή συνάντηση Θεσσαλονίκης και γειτονικών Νομών εν όψει της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου

Προς συναδέλφους-ισσες,

Εν όψει της πολύ κρίσιμης ΓΣ του ΣΥΕΤΕ στις 2 Μαρτίου και λαμβάνοντας υπόψη τις τεράστιες επιθέσεις που ετοιμάζουν για τον κλάδο μας, αλλά και την αδράνεια της ηγεσίας του Συλλόγου, πήραμε την πρωτοβουλία να καλέσουμε:

Περιφερειακή συνάντηση εργαζομένων στην Εθνική, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 16 Φλεβάρη στις 18:00 στα γραφεία Βόρειας Ελλάδας του ΣΥΕΤΕ, Ερμού 28, 4ος όροφος.

Στόχος πρέπει να είναι η μαζική παρουσία όλων όσων καταλαβαίνουν την αναγκαιότητα να παλέψουμε ενάντια στις περικοπές, στις απολύσεις, στην διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων που σχεδιάζεται από την Διοίκηση, την κυβέρνηση και την Τρόικα.

Οι υπογράφοντες παίρνουμε την πρωτοβουλία για αυτήν τη συνάντηση με βάση το παρακάτω σκεπτικό:

  • Να δοθεί βήμα διαλόγου σε όλους τους συναδέλφους, μια και ο τρόπος που διεξάγεται η ΓΣ για την πλειοψηφία των συναδέλφων είναι αποκρουστικός και δεν νιώθουν ότι μπορούν να επηρεάσουν τα πράγματα.

  • Οι συναντήσεις αυτές δεν γίνονται αντιπαραθετικά με τη ΓΣ, αλλά συμπληρωματικά και ως προετοιμασία του κόσμου να κατέβει στην Αθήνα. Αν θέλουμε να γίνει επιτέλους μια ουσιαστική διαδικασία στην Αθήνα πρέπει όλοι μας να πάμε ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι εκεί.

  • Ο ρόλος του Συλλόγου είναι να αποτελεί ένα όργανο αγώνα όλων μας. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχει σε μεγάλο βαθμό εκφυλιστεί. Τώρα, που έχουμε μπροστά μας μεγάλες μάχες, είναι απαραίτητο να προσπαθήσουμε να διαμορφώσουμε αυτό το όργανο ώστε να επιτελεί πραγματικά το ρόλο του.

7,137ΥποστηρικτέςΚάντε Like
593ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,105ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
407ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής