Κάμπινγκ της Y.R.E στη Σαμοθράκη: Το 10ο ήταν το καλύτερο…

Ήταν ένα κάμπινγκ αντάξιο όσων προσδοκούσαν κάτι ιδιαίτερο μιας και φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από τη δημιουργία του ελληνικού τμήματος της ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ – Y.R.E.

Με την μεγαλύτερη συμμετοχή από όλα τα προηγούμενα, με καθημερινή αυτοοργάνωση στο φαγητό και στη διασκέδαση, με ενδιαφέρουσες και έντονες συζητήσεις, σε ένα πραγματικά πανέμορφο μέρος πολύ διαφορετικό από κάθε προηγούμενο.

Πάνω από 300 άτομα για 9 μέρες έστησαν ένα δικό τους κόσμο όπως τον ονειρεύονται και πολύ διαφορετικό απ’ αυτόν που ζουν καθημερινά.

Φοιτητές, μαθητές, εργαζόμενοι, άνεργοι, μετανάστες, σ. και φίλοι από όλη την Ελλάδα, από χώρες της Αφρικής, της Ασίας, της Ευρώπης συνυπήρξαν αρμονικά, αντάλλαξαν ιδέες, έγιναν φίλοι.

Ήταν ένα κάμπινγκ διεθνιστικό, πολύχρωμο με συζητήσεις και όχι διαλέξεις όπου όλοι έγιναν μια παρέα από την πρώτη μέρα.

Η ώρα της επιστροφής ήταν δύσκολη για όλους. Όμως το ραντεβού κλείστηκε από τώρα. Το χειμώνα στις εκστρατείες της Y.R.E για την αποκατάσταση των θυμάτων του ρατσιστή Π.Καζάκου και την απελευθέρωση του Σύριου αγωνιστή Κάστρο και το επόμενο καλοκαίρι σε κάποιο νησί του Αιγαίου σε ένα ακόμα μεγαλύτερο και καλύτερο κάμπινγκ.

7,128ΥποστηρικτέςΚάντε Like
593ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,113ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
394ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής