Δήλωση παραίτησης 3 μελών της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας

Δημοσιεύουμε τη δήλωση παραίτησης τριών μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας, ως αποτέλεσμα της μετάλλαξης του και της εγκατάλειψης των προγραμματικών του διακηρύξεων

Με μεγάλη θλίψη και απογοήτευση παρακολουθήσαμε αυτό το καλοκαίρι την τερατώδη μετάλλαξη του Κυβερνητικού ΣύΡιΖα: την εγκατάλειψη των προγραμματικών διακηρύξεων, την ακύρωση των συνεδριακών θέσεων, την απαξίωση των οργανώσεων και, τέλος, τη συντριβή της ίδιας της ψυχής και της καρδιάς του κόμματος, του αγώνα ενάντια στα Μνημόνια και τη λιτότητα. Ύστερα από την πρόσφατη επιλογή των πρόωρων εκλογών, ερήμην και ενάντια στις αποφάσεις του κόμματος και την ωμή παραβίαση της απόφασης της ΚΕ για έκτακτο συνέδριο, κατεδαφίστηκαν και οι τελευταίες ελπίδες για τη διατήρηση της ενότητας στο κόμμα, την επανάκτηση της εσωκομματικής δημοκρατίας και τον απεγκλωβισμό του ΣύΡιΖα από τη μνημονιακή λογική.

Ως εκ τού­του αι­σθα­νό­μα­στε ότι δεν μπο­ρού­με να λά­βου­με μέρος σε αυτό το εγ­χεί­ρη­μα μνη­μο­νια­κής με­τάλ­λα­ξης του κόμ­μα­τος και πα­ραι­τού­μα­στε από όλα τα όρ­γα­να του Σύ­Ρι­Ζα και από την ιδιό­τη­τα του μέ­λους του.

Έχο­ντας εκτί­μη­ση στους συ­ντρό­φους μας – με τους πε­ρισ­σό­τε­ρους από τους οποί­ους θα συ­να­ντη­θού­με  αργά ή γρή­γο­ρα σε κοι­νούς αγώ­νες – θα πο­ρευ­τού­με μαζί με όλες εκεί­νες τις δυ­νά­μεις που συ­νε­χί­ζουν να μά­χο­νται για την κα­τάρ­γη­ση των Μνη­μο­νί­ων και της λι­τό­τη­τας και τον ρι­ζο­σπα­στι­κό με­τα­σχη­μα­τι­σμό της κοι­νω­νί­ας προς όφε­λος των πολ­λών και αδύ­να­μων. Για την ορι­στι­κή δι­καί­ω­ση του «ΟΧΙ» της 5ης Ιου­λί­ου!

Τα μέλη της Ν.Ε.

  • Μητσέλος Σπύρος, Μέλος Γραμ Ν.Ε. Σύ­Ρι­Ζα Θε­σπρω­τί­ας

  • Παπαζώη Λίτσα, Μέλος Ν.Ε. Σύ­Ρι­Ζα Θε­σπρω­τί­ας

  • Τσάμης Χρήστος, Μέλος Γραμ. Ν.Ε. Σύ­Ρι­Ζα Θε­σπρω­τί­ας

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,280ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,004ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
425ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα