Δεν Είναι Αθώοι: Εξώδικο στην ακροδεξιά εφημερίδα «Μακελειό»

Ανακοίνωση της καμπάνιας «Δεν είναι Αθώοι- Οι ναζί στην φυλακή»

Πριν από κάποιες μέρες η ιστοσελίδα της ακροδεξιάς εφημερίδας Μακελειό του γνωστού γι’ αυτές τις πρακτικές Στέφανου Χίου, ανέβασε δημοσίευμα με τίτλο «οι παιδόφιλοι χρησιμοποιούν τα παρακάτω σύμβολα» και φωτογραφίες με γνωστά σήματα αγώνων του αντιφασιστικού, εργατικού, παγκόσμιου κομμουνιστικού κινήματος καθώς και της LGBTQ+ κοινότητας. Ανάμεσα στα σύμβολα που συκοφαντήθηκαν τόσο προκλητικά και ξεδιάντροπα ήταν και το σήμα της καμπάνιας μας «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ-Οι ναζί στη φυλακή».

Για αυτό το λόγο ετοιμάσαμε το παρακάτω εξώδικο που επιδώσαμε προειδοποιώντας ότι θα ακολουθήσουμε και τη νομική οδό αν χρειαστεί για όσα αβάσιμα έγραψαν. Ως αντιφασίστες/τριες αλλά και πολίτες που δεν περιορίζεται η κοινωνική και πολιτική μας δράση στον αντιφασισμό,δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε ανυποχώρητα τους αγώνες μας σε κάθε μετερίζι και εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση κι αλληλεγγύη μας σε όσες κι όσους έχουν υποστεί βιασμούς, σωματική και σεξουαλική κακοποίηση και στο μεγάλο αγώνα τους να δικαιωθούν δικαστικά αλλά και να χτυπήσουν την πατριαρχία σπάζοντας τη σιωπή τους.

Παλεύουμε ενάντια στο φασισμό και τις αιτίες του, το ρατσισμό, την πατριαρχία, κάθε κοινωνικό αποκλεισμό και διάκριση. Απέναντι σε όσους μας συκοφαντούν απαντάμε εμφατικά

«Μην καρτεράτε να λυγίσουμε μήτε για μια στιγμή!»

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

7,037ΥποστηρικτέςΚάντε Like
577ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,089ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
368ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής