Βόλος: ο σ. Νίκος Κανελλής, δημοτικός σύμβουλος, για τη διαχείριση των απορριμμάτων (βίντεο)

Την Τρίτη, 10 Φλεβάρη, η δημοτική κίνηση «Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής & Αλληλεγγύης», στην οποία συμμετέχει ενεργά το «Ξ», παραχώρησε συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο για το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων που έχει «ανοίξει» και πάλι στο Βόλο. (Διαβάστε περισσότερα για το ζήτημα στην πρόσφατη ανακοίνωση των «Δρόμων» εδώ: https://xekinima.org/arthra/view/article/bolos-i-maxi-gia-ta-skoypidia/)


Αφορμή
για τη συνέντευξη τύπου στάθηκε η απαράδεκτη, για ακόμα μια φορά, στάση της δημοτικής αρχής του Αχ. Μπέου. Πριν μια εβδομάδα, κάλεσε σύσκεψη του δημοτικού συμβουλίου έχοντας στην ατζέντα το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και έδωσε περιθώριο 15 ημέρες έτσι ώστε οι δημοτικές παρατάξεις να στείλουν τις προτάσεις τους. Παρά το ασφυκτικό χρονικό πλαίσιο, οι «Δρόμοι» συνέχισαν την προετοιμασία, ανακοινώνοντας στα πλαίσια αυτά ανοιχτή εκδήλωση για το ζήτημα με καλεσμένους ομιλητές επιστήμονες και μέλη της ΠΡΩΣΥΝΑΤ (Πρωτοβουλία Συνεννόησης για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική) για την Τετάρτη, 11 Φλεβάρη.


Η απάντηση του Μπέου ήταν να καλέσει έκτακτη σύσκεψη του δημοτικού συμβούλιου την ίδια ημέρα με την εκδήλωση
, «μέσα» στις 15 ημέρες που οι παρατάξεις θα έστελναν τις προτάσεις τους. Ας σημειωθεί ότι μέχρι την ώρα της συνέντευξης τύπου ο Μπέος δεν είχε αποστείλει τις προτάσεις της δημοτικής αρχής (ενώ οφείλει να τις έχει στείλει 5 ημέρες νωρίτερα από τη σύσκεψη κάθε δημοτικού συμβουλίου).

Η εκδήλωση των «Δρόμων» αναβλήθηκε για την επόμενη Τετάρτη, 18 Φλεβάρη.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την τοποθέτηση που έκανε στην συνέντευξη τύπου των «Δρόμων» ο σ. Νίκος Κανελλής, δημοτικός σύμβουλος, υπεύθυνος της παράταξης για το θέμα των απορριμμάτων και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΣΥΔΙΣΑ) του Νομού Μαγνησίας.

###YOUTUBEVIDEO###

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,237ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,008ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
424ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα