Βόλος: ο έκπτωτος Μπέος ασκεί μήνυση στην πρόεδρο των εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας!

Η δημοτική διοίκηση Μπέου στο Βόλο προχώρησε σε μήνυση ενάντια στην πρόεδρο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας. Ακολουθεί ανακοίνωση των συντρόφων Νίκου Κανελλή, εκλεγμένου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Βόλου και του Κώστα Ιατρόπουλου, εκλεγμένου Συμβούλου στη Δημοτική Ενότητα Βόλου, με την οποία καταγγέλλουν τις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Μπέου. Το κείμενο που ακολουθεί στάλθηκε στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης
Κανελλής Νίκος, δημοτικός σύμβουλος Βόλου
Ιατρόπουλος Κώστας, σύμβουλος δημοτικής ενότητας Βόλου

Βόλος, 12/2/2016

Δελτίο Τύπου

Να σταματήσουν τώρα οι διώξεις και οι απειλές στο Δήμο Βόλου

Καταδικάζουμε με τον πλέον αποφασιστικό τρόπο την άσκηση δίωξης εναντίον της προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, Θ. Στάχτου, από τη δημοτική αρχή Μπέου – Θεοδώρου, σαν μια ξεκάθαρη προσπάθεια εκφοβισμού και ποινικοποίησης του συνδικαλιστικού κινήματος.

Όμως αυτό δεν είναι ούτε το πρώτο, ούτε το μόνο περιστατικό.

Οι απειλές, οι βρισιές, η συκοφαντία, η λάσπη, οι ψευτιές, οι ειρωνείες, ο λεκτικός τραμπουκισμός και κάθε άλλου είδους βρωμιά είναι ο συνηθισμένος τρόπος με τον οποίο η δημοτική πλειοψηφία του έκπτωτου κ. Μπέου αντιμετωπίζει κάθε φωνή κριτικής μέσα και έξω από δημοτικό συμβούλιο.

Πρόκειται για ακόμη απόδειξη των φασιστικών πρακτικών της δημοτικής αρχής Μπέου – Θεοδώρου η οποία, ας μην ξεχνάμε, διατηρεί άριστες σχέσεις συνεργασίας και αλληλοστήριξης τόσο με τη Χρυσή Αυγή όσο και με το πιο αντιδραστικό και ακροδεξιό κομμάτι της ΝΔ.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

7,137ΥποστηρικτέςΚάντε Like
593ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,106ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
406ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής