Σήμερα, 21/7: προβολή ντοκιμαντέρ για το Νερό από την Αντιφασιστική Κίνηση Μαγνησίας

Αντιφασιστική Κίνηση Μαγνησίας
http://antinazi-magnesia.blogspot.gr/

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βόλος 17/07/2014

Ανοιχτή εκδήλωση – προβολή ντοκιμαντέρ για το Νερό
Δευτέρα 21 Ιουλίου – 8:30μμ – πάρκο Περραιβού & Λόρδου Βύρωνος

Η Αντιφασιστική Κίνηση Μαγνησίας (επιτροπή γειτονιάς Αγίου Ελευθερίου) σε συνεργασία με την «Κίνηση Πολιτών Πηλίου και Βόλου για το Νερό» διοργανώνει ανοιχτή προβολή του ντοκιμαντέρ της Νέλλης Ψαρρού «ΣΤαγώνες».

Η ανοιχτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Ιουλίου, στις 8:30μμ, στο πάρκο Περραιβού & Λόρδου Βύρωνος. Στόχος μας είναι να ενημερωθούμε για τους αγώνες που έδωσαν παλιότερα και συνεχίζουν να δίνουν οι κάτοικοι πολλών περιοχών ανά την Ελλάδα (από τη Χαλκιδική μέχρι τον Ωρωπό, και από το Πήλιο ως την Κρήτη). Θέλουμε επίσης να ανταλλάξουμε απόψεις για το θέμα του νερού στην πόλη μας αλλά και την ευρύτερη περιοχή μας.

Γνωρίζουμε ότι το ίδιο σύστημα που γεννά την ανεργία, τα λουκέτα και τη φτώχεια και μετατρέπει σε εμπόρευμα ακόμη και το πιο πολύτιμο αγαθό για τη ζωή, το νερό, είναι ταυτόχρονα η ουσιαστική αιτία που γεννά το σύγχρονο φασισμό. Για αυτό ο αγώνας για μια ανθρώπινη ζωή (με δουλειά, μισθό, δικαιώματα, καθαρό περιβάλλον και νερό κοκ) είναι ταυτόχρονα και αγώνας ενάντια στο φασισμό.

7,079ΥποστηρικτέςΚάντε Like
579ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,104ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
384ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής