Αντιφασιστική Επιτροπή Πολυγώνου-Γκύζη

Γιώργος Λυγουριώτης

Δημιουργήθηκε η Αντιφασιστική επιτροπή στη περιοχή Πολυγώνου-Γκύζη.

Στην πρώτη συνάντηση στο Πολύγωνο, συμμετείχαν 20 άτομα και όλοι δήλωσαν την ανάγκη οργάνωσης και συσπείρωσης σε τοπικό επίπεδο, για την αντιμετώπιση της φασιστικής απειλής και της Χρυσής Αυγής.

Μέσα στην κουβέντα ειπώθηκαν ιδέες και προτάσεις για την δράση της επιτροπής, αλλά και την ανάγκη ενημέρωσης και δίκτυο αλληλεγγύης (συλλογική κουζίνα,  συλλογή ρούχων και φαρμάκων), στις γειτονιές του Πολυγώνου – Γκύζη.

Δημιουργήθηκαν οι πρώτες ομάδες επικοινωνίας και συλλογής ρούχων, τροφίμων και φαρμάκων, ενώ στην επόμενη συνάντηση θα μπει ένα πρόγραμμα δράσεων με στόχο την πρώτη μας εκδήλωση στην περιοχή.

Παράλληλα υπάρχουν ήδη επαφές και συζητήσεις με συλλογικότητες  για να φτιαχτεί μια ευρύτερη αντιφασιστική επιτροπή σε ολόκληρο το 7ο διαμέρισμα.

Είναι μια δυναμική αρχή για το χτίσιμο ενός αντιφασιστικού μετώπου ώστε να μην επιτρέψουμε οποιαδήποτε δράση της Χρυσής Αυγής στη περιοχή μας.

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,282ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,001ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
426ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα