Ανοιχτές διοργανωτικές συναντήσεις για το 3ο Art Against Fascism σε Αθήνα και Θεσ/νίκη

Περίπου 2 βδομάδες απομένουν μέχρι να πραγματοποιηθεί το 3ο Art Against Fascism στις 2 Νοέμβρη στο θέατρο ΕΜΠΡΟΣ στην Αθήνα και στο ΤΑΚΙΜ στη Θεσσαλονίκη.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς καθώς μέχρι στιγμής έχουν γίνει αφισοκολλήσεις αλλά και μοιράσματα υλικού σε σχολεία και σχολές που καλεί μαθητές/τριες, φοιτητές/τριες και νέους/ες να συμμετέχουν στο φεστιβάλ είτε μέσα από το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, είτε μέσα από την βοήθειά τους στη διοργάνωση, είτε παρακολουθώντας το πλούσιο πρόγραμμα που διαμορφώνεται.

***

Να σημειώσουμε ότι πολλοί είναι αυτοί που επικοινωνούν μαζί μας με κέφι, όρεξη και ενθουσιασμό προκειμένου να βοηθήσουν στην διοργάνωση του φεστιβάλ.

Καθώς μπαίνουμε λοιπόν στη τελική ευθεία, διοργανώνονται Ανοιχτές Διοργανωτικές Συναντήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που σαν στόχο έχουν να γνωριστούμε, να συζητηθεί η ιδέα γύρω από το φεστιβάλ και τις λεπτομέρειες στο πρόγραμμα, να βγει ένα σχέδιο δράσης, καθώς επίσης να γίνει και η προετοιμασία σε κάποια «τεχνικά» θέματα όπως η δημιουργία πανό κ.α. 

***

Στη Θεσσαλονίκη: 

Σάββατο 19 Οκτώβρη, 
στις 17:00, 
στο ΤΑΚΙΜ 
(Κατούνη 25 – 4ος όροφος)

***

Στην Αθήνα: 

Κυριακή 20 Οκτώβρη, 
στις 19:30 
στο χώρο Ρόζα Παρκς 
(Αιόλου 68-70, στη στοά – 3ος όροφος)

***

Για επικοινωνία στα τηλέφωνα: 

6947916994 (Αθήνα) και 
6987000863 (Θεσσαλονίκη)

ή

στο email: [email protected]

ή

στο facebook: Antinazizone

ή

στο instagram: art_against_fascism

7,125ΥποστηρικτέςΚάντε Like
587ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,111ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
390ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής