Αναβολή της συνεστίασης του «Ξ» Θεσσαλονίκης

Δυστυχώς λόγω των εξελίξεων σε σχέση με τον κορωνοϊό, το «Ξ» Θεσσαλονίκης αποφάσισε να αναβάλλει την ετήσια συνεστίασή του, που θα πραγματοποιούταν όπως είχαμε ανακοινώσει την Κυριακή 29 Μαρτίου στην ταβέρνα «Κιβωτός».

Για εμάς, η συνεστίαση είναι μία όμορφη ευκαιρία να βρεθούμε με φίλους/ες και συντρόφους/ισσες για να διασκεδάσουμε και να πάρουμε μία «ανάσα» από την καθημερινότητα. Αυτήν την περίοδο όμως, αναγνωρίζουμε την ανάγκη όλων μας να προφυλαχτούμε και να προστατεύσουμε τον κοινωνικό μας περίγυρο από τη μετάδοση του ιού. Είναι μια εκδήλωση που θέλουμε να «έρθουμε κοντά» και να περάσουμε όσο πιο ξέγνοιαστα μας επιτρέπουν οι συνθήκες, κάτι που δεν μπορεί να γίνει με την υπάρχουσα κατάσταση.

Έτσι, η αναβολή της συνεστίασης αποτελεί για εμάς την υπεύθυνη στάση στην σημερινή συγκυρία. Την ίδια ώρα ο καθένας καταλαβαίνει βέβαια πως πέρα από την ατομική και συλλογική ευθύνη που έχει ο καθένας/η καθεμία μας, την βασική ευθύνη την έχει η κυβέρνηση ώστε να εξασφαλίσει πως κάθε ασθενής θα έχει τη προστασία και την ιατρική περίθαλψη που του αξίζει.

Η συνεστίασή μας για το 2020 δεν ακυρώνεται, αλλά θα πραγματοποιηθεί όταν οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες.

7,130ΥποστηρικτέςΚάντε Like
591ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,114ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
393ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής