Ανακοίνωση μελών ΛΑΕ Καβάλας για τον προϋπολογισμό της Π. Αττικής

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση μελών της τοπικής οργάνωσης της ΛΑΕ στην Καβάλα με την οποία τοποθετούνται σχετικά με το ζητήματα της στάσης των εκπροσώπων της ΛΑΕ στην περιφέρεια Αττικής
Για περισσότερες πληροφορίες για το θέμα διαβάστε 
εδώ

Ανακοίνωση μελών ΛΑΕ Καβάλας για την υπερψήφιση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής

Οι εξελίξεις γύρω από το ζήτημα της ψήφισης του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής από μέλη της ΛΑΕ, ζήτημα καίριας πολιτικής σημασίας, μας δημιούργησαν την ανάγκη να εκφράσουμε τη διαφωνία μας με τη συγκεκριμένη πρακτική και να συμπαραταχθούμε με τους συντρόφους των τοπικών ΛΑΕ Παλλήνης, Νέας Σμύρνης και Άρτας, όπως αυτοί τοποθετήθηκαν μέσω των ανακοινώσεων που εξέδωσαν. Θεωρούμε ότι πρόκειται για ένα θέμα για το οποίο θα πρέπει να λάβουν θέση όλες οι τοπικές συνελεύσεις, και ιδίως αυτές της Αττικής, με όρους ουσιαστικού διαλόγου και δημοκρατίας.

Επιπλέον, θεωρούμε σημαντική την αντιστοίχιση των πράξεων και στάσεων με τις θέσεις που εξαγγέλλουμε, δηλαδή την αντιμνημονιακή και αντινεοφιλελεύθερη θέση μας. Επίσης, θεωρούμε ότι αναγκαία προϋπόθεση για την αποτελεσματικότητα του αγώνα που δίνουμε καθημερινά, είναι η συνέπεια με τις θεμελιώδεις αρχές και αξίες μας. Η υπερψήφιση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής από μέλη της ΛΑΕ συνιστά αυτοτελώς ένα σημαντικό ζήτημα, το οποίο κρίνουμε ότι άμεσα πρέπει να επιλυθεί, αλλά και ενδεικτικό μιας γενικευμένης κατάστασης, ή με άλλα λόγια, τον προάγγελο και για άλλα παρόμοια περιστατικά. Η στάση της ΛΑΕ και των μελών της κρίνεται απαραίτητο να αποσαφηνιστεί και μάλιστα, με διαδικασίες που επιτρέπουν τη συμμετοχή και έκφραση του σύνολου των μελών της.

Τα κάτωθι υπογεγραμμένα μέλη της ΛΑΕ Καβάλας:

Ό. Ζιώρη

Π. Λεονταράκης

Ν. Οικονόμου

Ε. Στεργιοπούλου

Στ. Χριστοφορίδου

7,137ΥποστηρικτέςΚάντε Like
593ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,107ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
406ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής