Μαθητές 1ου ΕΠΑΛ Γλυφάδας: Όχι σε απολύσεις καθηγητών και κλείσιμο τμημάτων!

Κείμενο μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Γλυφάδας σχετικά με τα κενά σε καθηγητές λόγω διαθεσιμότητας και τον επακόλουθο κίνδυνο κατάργησης του τμήματος Εφαρμοσμένων Τεχνών

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας και ενεργοποίησης πολιτών!

Μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Γλυφάδας – Τμήματος Εφαρμοσμένων τεχνών αναφέρουμε το πρόβλημα της διαχείρισης του Υπουργείου Παιδείας για το θέμα των καθηγητών που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα μετά από απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.

Αν διώξουν καθηγητές μας θα καταργηθεί το τμήμα Εφαρμοσμένων τεχνών και οι μαθητές θα αναγκαστούν να αλλάξουν ειδικότητα και να μην ακολουθήσουν το επάγγελμα που αγαπούν.

Διώχνουν ανθρώπους με μεγάλη πείρα και 25-30 χρόνια σε δημόσιο σχολείο στην ειδικότητα των Εφαρμοσμένων τεχνών.

Για άλλη μια φορά δεν ενδιέφερε τα ΜΜΕ ότι υπάρχει πρόβλημα στην δημόσια τεχνική εκπαίδευση διότι οι ειδικότητες έχουν πουληθεί σε ιδιωτικά ΙΕΚ.

Θέλουν έναν ΛΑΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟ, θέλουν να καταργήσουν τις τέχνες και να συνεχίσουν μόνο οι μαθητές που έχουν οικονομική δυνατότητα.

Τους καναλάρχες τους ενδιαφέρει περισσότερο η ζωή του κάθε ”πλουσίου” και όχι ενός καθηγητή δημοσίου που έχει αφιερώσει στην τεχνική παιδεία όλη του την ζωή που τον απολύουν από την δουλειά του και που καταργούν ειδικότητες.

Χτυπούν τα σχολεία στο αδύνατο σημείο του,ζητάμε ενεργοποίηση των πολιτών – κηδεμόνων. Ζητάμε το άρθρο μας να το ανεβάσουν Blogs – Σελίδες – κοινοποιήσεις στο Facebook και γενικότερα να το δει ο κόσμος από ιντερνετικούς ιστότοπους.

Ξυπνήστε, σήμερα το κάνουν σε εμάς, αύριο στα παιδιά σας!!!
Η Ελλάδα βασίστηκε στις τέχνες!!!

7,137ΥποστηρικτέςΚάντε Like
593ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,106ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
406ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής