Σήμερα 3/4 στον Αλμυρό Μαγνησίας: εκδήλωση για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Η «Ενωτική Δημοτική Κίνηση», δημοτική παράταξη που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ και αποτελεί τη μείζονα αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού, οργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων την Παρασκευή 3 Απριλίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημαρχείου του Αλμυρού στις 7:30μμ και ομιλητές θα είναι οι Τάσος Κεφαλάς και Βαγγέλης Στογιάννης (από την ΠΡΩΣΥΝΑΤ), ο Γιώργος Σταμπουλής (περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας) και ο σ. Νίκος Κανελλής (δημοτικός σύμβουλος Βόλου).

Αντίστοιχη εκδήλωση είχε πραγματοποιηθεί και στο Βόλο στις 18/2*. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι το ζήτημα ανοίγει και σε άλλους δήμους της Μαγνησίας.  Για να προχωρήσει η ολοκληρωμένη και αποκεντρωμένη κοινωνική διαχείριση των απορριμμάτων χρειάζεται συνεργασία ανάμεσα σε όμορους δήμους. Επίσης είναι απαραίτητος ο συντονισμός ανάμεσα στις δημοτικές κινήσεις της Αριστεράς αλλά και στις κινηματικές πρωτοβουλίες των ίδιων των πολιτών για να αποτραπούν τα όποια (φανερά ή κρυφά) σχέδια για εγκατάσταση στον νομό Μαγνησίας εργοστασίων διαχείρισης των απορριμμάτων που άμεσα ή έμμεσα θα οδηγούν στην καύση τους.

* Δείτε σχετικά εδώ: https://xekinima.org/arthra/view/article/bolos-petyximeni-ekdilosi-gia-ti-diaxeirisi-ton-aporr/
7,128ΥποστηρικτέςΚάντε Like
590ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,113ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
393ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής