Αλληλεγγύη στον Τίμοθυ Αμπντούλ

Ο Τίμοθυ Αμπντούλ, ένα από τα θύματα του ρατσιστή δολοφόνου Π.Καζάκου, ενεργός αγωνιστής του αντιρατσιστικού και μεταναστευτικού κινήματος, έχει ανάγκη από την αλληλεγγύη και την υποστήριξη μας.

Παραμένει άνεργος για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, μετά από μια μεγάλη περίοδο αποθεραπείας από τις 3 σφαίρες που είχε φάει από τον Π.Καζάκο.

Ο Τίμοθυ δεν είναι απλά άλλο ένα θύμα της οικονομικής κρίσης. Υπήρξε πρώτα θύμα σκληρής ρατσιστικής βίας και μετά θύμα κρατικής αδιαφορίας, που δεν αναγνώρισε στο πρόσωπο του ούτε αυτή την ελάχιστη προνοιακή εισφορά. Τα τελευταία 3 χρόνια, ο Τίμοθυ στηρίχθηκε οικονομικά στις όποιες απολαβές από μέρος των εσόδων του βιβλίου "Ο δρόμος για την Ομόνοια". Στηρίχθηκε δηλαδή στην αλληλεγγύη των αντιρατσιστών και των ευαισθητοποιημένων ανθρώπων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Σε αυτήν προσδοκά και πάλι για να πάρει κάποια ανάσα και να μην γονατίσει. Γιατί πέρα από την δική του έλλειψη οποιουδήποτε εισοδήματος, εντελώς άνεργη είναι εδώ και μήνες η σύντροφός του που δούλευε σαν καθαρίστρια σπιτιών. Πέρα από τις δικές τους ανάγκες έχουν να συντηρήσουν κι ένα παιδί 10 χρόνων.

Ο Τίμοθυ χρειάζεται τη βοήθειά και την αλληλεγγύη μας. Αυτή μπορεί να πάρει δύο μορφές: είτε της οικονομικής εισφοράς στον τραπεζικό λογαριασμό της YRE (o οποίος κι άλλες φορές έχει χρησιμοποιηθεί για να ανακουφίσει συντρόφους και συντρόφισσες μετανάστες), είτε της προσφοράς μιας εργασιακής θέσης.

Ο τραπεζικός λογαριασμός της YRE είναι: ALPHA BANK 298-002101-074960. Θα μας βοηθούσε πολύ αν μας γνωστοποιούσατε την προσφορά σας στο e-mail: [email protected] ή στο τηλέφωνο 210 2283018-19 ή στο φαξ 210 2283077.

________________

ΥΓ. Η YRE σας παρακαλεί να προωθήσετε το μήνυμα αυτό όπου μπορείτε

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,236ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,008ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
423ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα