Ακτιβιστές από τη Βρετανία υποστηρίζουν τους φυλακισμένους αγωνιστές ενάντια στον bintax

Tου Πολ Άντερσον, The Irish Times, 22-9-2003

Στη διαδήλωση που οργανώνεται απόψε προς υποστήριξη των δύο φυλακισμένων στελεχών του Σοσιαλιστικού Κόμματος, λόγω του ρόλου τους στην εκστρατεία ενάντια στον bin-tax, στις φυλακές Μάουνττζόυ, θα υπάρχουν και ομιλητές από τη Βρετανία για να δηλώσουν την υποστήριξή τους.

Η κα Ρόζι Κέιν, μέλος του Σκοτικού Κοινοβουλίου και πρώην βουλευτής στο βρετανικό κοινοβούλιο, και ο ηγέτης του βρετανικού κινήματος ενάντια στον κεφαλικό φόρο (πόλ-ταξ) κος Ντέιβ Νέλλιστ, θα είναι ανάμεσα στους ομιλητές μαζί με εκπροσώπους των συνδικάτων στην αποψινή συγκέντρωση.

Πέρα από τους ομιλητές του Σοσιαλιστικού Κόμματος θα μιλήσουν οι συνδικαλιστές κος Μίκ Ο’Ράιλι του συνδικάτου ATGWU , ο κος Ντένις Κην από το συνδικάτο CPSU και ο κος Μπρένταν Μάκεν εκ μέρους του Εργατικού Κέντρου του Δουβλίνου.

Η δημοτική σύμβουλος του Σοσιαλιστικού Κόμματος κα Ρουθ Κόπινγκερ, από τους βασικούς οργανωτές της εκστρατείας ενάντια στον bin-tax στην περιοχή του Φίνγκαλ, δήλωσε σήμερα πως η φυλάκιση των συντρόφων της δεν επρόκειτο να κάμψει την εκστρατεία."Η εκστρατεία για την κατάργηση του φόρου είναι δυνατή και αναπτύσσεται, και δεν πρόκειται να καμφθεί… ο κόσμος δεν πρόκειται να υποκύψει σε τέτοιους είδους προκλήσεις" είπε.

7,127ΥποστηρικτέςΚάντε Like
587ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,111ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
390ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής