Θεσ/νίκη: πετυχημένο το γλέντι στο Κρυονέρι

Δήμητρα Κάρταλη, μέλος της Πρωτοβουλίας Κατοίκων Κρυονερίου 

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η γιορτή της γειτονιάς μας στο Κρυονέρι.  

Έπειτα από τις συνεχείς επιτυχίες στον αγώνα για την διάσωση του ρέματος και του δάσους, που δίνει η Πρωτοβουλία Κατοίκων Κρυονερίου, η οποία μετράει τρία χρόνια ζωής και συνεχίζει, φτάσαμε πλέον στην τελική ευθεία. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης έχει τον τελευταίο λόγο για την ψήφιση των Περιβαλλοντικών όρων της Αντιπλημμυρικής προστασίας για την  Περιφερειακή Τάφρο και συμβαλλόντων ρεμάτων με την γνωμοδότηση της Πρωτοβουλίας που αφορά στο κομμάτι του ρέματος Κρυονερίου. Γι’ αυτό βρεθήκαμε να γιορτάσουμε και να συζητήσουμε πως προχωράμε!

Περίπου 50 συναγωνιστές, συναγωνίστριες και άνθρωποι όλων των ηλικιών της περιοχής βρεθήκαμε στο πάρκο. Χαλαρώσαμε, διασκεδάσαμε, δώσαμε ζωή στην γειτονιά μας και συζητήσαμε για την ως τώρα πορεία του αγώνα και τα επόμενα βήματα, ενώ ανταλλάξαμε απόψεις και με μέλη Πρωτοβουλιών Κατοίκων που δραστηριοποιούνται σε άλλες γειτονιές της πόλης. Τα προβλήματα είναι κοινά οπότε και οι αγώνες οφείλουν να συντονίζονται.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται!

Φωτό: Βαγγέλης Γλαντζής

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,271ΥποστηρικτέςΚάντε Like
989ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
431ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα