9ο αντιρατσιστικό φεστιβάλ

Με την συμμετοχή δεκάδων οργανώσεων, μεταναστευτικών, κοινωνικών, πολιτικών και αντιρατσιστικών, πραγματοποιείται και φέτος το 9ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ στην Πλατεία Πρωτομαγιάς (Πεδίο Άρεως). Συζητήσεις, προβολές ταινιών, θεατρικά, σκετς, εκθέσεις βιβλίου και ζωγραφικής, συναυλίες, πάρτι, πολυεθνικές κουζίνες, θεματικά «χωριά» και περίπτερα με υλικό περισσότερων από 180 συλλογικοτήτων και οργανώσεων θα περιμένουν και φέτος τους χιλιάδες επισκέπτες του φεστιβάλ, που έχει καθιερωθεί σαν η πιο σημαντική εκδήλωση του αντιρατσιστικού κινήματος.

Το Φεστιβάλ στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στις 2, 3 και 4 Ιουλίου, όχι στο γνώριμο σημείο, το Πάρκο Ιλισίων αλλά στο Πεδίο Άρεως (στην Πλατεία Πρωτομαγιάς).

Στην Θεσσαλονίκη το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 25, 26 και 27 Ιουνίου στο Πάρκο των Σκύλων στην Παραλιακή.

Το Ξεκίνημα και η YRE θα έχουν και φέτος τα δικά τους περίπτερα όπου εκτός των άλλων όποιος θέλει μπορεί να συμβάλλει στην εκστρατεία της YRE για τα θύματα του φασίστα Καζάκου.

Την ευθύνη της διοργάνωσης την έχει το Συντονιστικό των Αντιρατσιστικών Οργανώσεων και των Μεταναστευτικών Κοινοτήτων και το συντονισμό το Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών.

7,137ΥποστηρικτέςΚάντε Like
593ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,107ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
406ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής