25ο κάμπινγκ Antinazizone – YRE: Εργαστήριο γυναικείας αυτοάμυνας

Στην Ελλάδα 1 στις 4 γυναίκες έχει γίνει αποδέκτης σωματικής ή/και σεξουαλικής βίας. Οι βιασμοί ξεπερνούν τους 4.500 το χρόνο ενώ καταγγέλλεται στις αρχές ένα μικρό μόνο ποσοστό. Την ίδια στιγμή η σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία, στο δρόμο, πολλές φορές ακόμα και στο στενό φιλικό ή οικογενειακό περιβάλλον αποτελεί καθημερινότητα για πολλές γυναίκες. Το να γνωρίζουν οι γυναίκες να αμύνονται μπορεί να τους δώσει δύναμη, θάρρος και ηθικό και σε μια κρίσιμη στιγμή, ακόμα και να τις σώσει από βίαιες καταστάσεις.

Σε αυτό το εργαστήριο θα πάρουμε μια γεύση από τα πολύ πετυχημένα εργαστήρια γυναικείας αυτοάμυνας που διοργανώθηκαν φέτος από τις Μαχητικές & Ελεύθερες στο χώρο Rosa Parks, θα συζητήσουμε όσα βιωματικά έχουμε αντιμετωπίσει ως γυναίκες στο δρόμο, στα ΜΜΜ, ακόμα και στο χώρο εργασίας μας και θα διδαχθούμε συγκεκριμένες τεχνικές αποφυγής του κινδύνου αλλά και βασικές λαβές αυτοάμυνας.

Ημερομηνία: Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Εκπαιδεύτριες: Γκέλυ Νιάνιου, Αφροδίτη Σκλαβάκη

Απαραίτητα τα άνετα ρούχα και τα αθλητικά παπούτσια

 

Για περισσότερες πληροφορίες, το πλήρες πρόγραμμα και δηλώσεις συμμετοχής δείτε στο www.campingYRE.gr και στο Fb: Camping YRE

 

Ακόμα:

Διαβάστε εδώ συνέντευξη των εκπαιδευτριών με τίτλο: «Το «καράτε» δεν είναι μόνο για αγόρια»

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,235ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,008ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
424ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα