23/12, Θεσπρωτία: Διαδικτυακό live οικ. ενίσχυσης για τα πρόστιμα της 17/11

Ανακοίνωση – κάλεσμα της «Συνέλευσης Εργαζομένων – Ανέργων Θεσπρωτίας» για διαδικτυακό ρεμπέτικο live οικονομικής ενίσχυσης για την κάλυψη των προστίμων που επιβλήθηκαν κατά το όργιο αστυνομικής καταστολής της 17ης Νοέμβρη.

Μέσα από το όργιο της καταστολής ξεπετιέται η ελπίδα της αλληλεγγύης.

Το όργιο καταστολής που έπληξε αγωνιστές σε όλη τη χώρα και στις 17 Νοέμβρη, χρέωσε τον κινηματικό κόσμο και στη Θεσπρωτία με 10 πρόστιμα των 300 ευρώ. Η προσπάθεια φίμωσης και οικονομικής εξόντωσης των κινημάτων ανταπαντιέται με ένα κύμα αλληλεγγύης και οικονομικής συνεισφοράς για τη συγκέντρωση του ποσού των άδικων προστίμων. Κανένας και καμία αγωνιστής/στρια δε μπορεί και δεν πρέπει να αποπληρώσει μόνος του – μόνη της το πρόστιμο.

Με αυτή την αντίληψη, η Συνέλευση Εργαζομένων και Ανέργων Θεσπρωτίας με την υποστήριξη αλληλέγγυων διοργανώνει διαδικτυακό ρεμπέτικο live οικονομικής ενίσχυσης.

Διασκεδάστε μαζί μας και ας συνεισφέρει ο καθένας και η καθεμία από αυτά που δεν του περισσεύουν για τη συγκέντρωση του ποσού. Κάθε μικρή συνεισφορά αποτελεί μια σπουδαία πράξη αλληλεγγύης.

Στα γλέντια του μέλλοντός μας, που θα είναι ζωντανά και θα έρθουν. Είναι στο δρόμο.

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ – ΑΝΕΡΓΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
[email protected]

7,127ΥποστηρικτέςΚάντε Like
593ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,113ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
394ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής