23ο κάμπινγκ Antinazi-YRE: Εργαστήρι πρώτων βοηθειών

Στο χώρο του κάμπινγκ μας για μια ακόμα χρονιά θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο/εργαστήριο Πρώτων Βοηθειών.

Οι γνώσεις αυτές είναι απαραίτητες για να μπορεί ο καθένας να αντιμετωπίσει μια απλή δυσάρεστη κατάσταση πχ. ένα κόψιμο, ένα κάψιμο, ένα «γύρισμα» αλλά και να μπορέσει να περιορίσει τις αρνητικές συνέπειες μιας πιο σύνθετης κατάστασης μέχρι να μπορέσει να φτάσει η κατάλληλα ειδικευμένη βοήθεια.

Το σεμινάριο θα αφορά γενικές γνώσεις για την διατήρηση της υγείας, την αναγνώριση και αποφυγή λανθασμένων χειρισμών, την εφαρμογή προληπτικών μέτρων για τα σπιτικά ατυχήματα.

Στο εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί επίδειξη της Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα και θα επιδιώξουμε την καλύτερη δυνατή προς όλους επεξήγηση.

Η αναγκαιότητα της έμπρακτης αλληλεγγύης μπορεί να μας χτυπήσει την πόρτα ανα πάσα στιγμή ιδιαίτερα όσο οι κρατικές υποδομές υποβαθμίζονται από την υποχρηματοδότηση. Οι ελλείψεις στις δομές υγειονομικής περίθαλψης αλλά και έκτακτης αντιμετώπισης τείνουν να γίνονται δολοφονικές σε πολλές περιπτώσεις.

Παλεύουμε για την αναβάθμισή τους και παράλληλα εξασφαλίζουμε τις γνώσεις για να μπορούμε να αναγνωρίζουμε τι διεκδικούμε.

Για περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις, πρόγραμμα κλπ, δείτε, campingyre.grantinazizone.gr και στο facebook: camping-YRE.

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,198ΥποστηρικτέςΚάντε Like
993ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,117ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
418ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Πρόσφατα άρθρα