21ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αθήνας 29/6-1/7

Το 21ο αντιρατσιστικό φεστιβάλ Αθήνας ξεκινάει την Παρασκευή 29/6 και θα διαρκέσει για τρεις μέρες, με βασικό σύνθημα «Αν έχουμε μια ελπίδα, την οφείλουμε σ΄ αυτούς που δεν έχουν καμία». Το τριήμερο φεστιβάλ – θεσμός για το αντιρατσιστικό κίνημα, βρίσκεται και φέτος στο πάρκο Γουδί.

Σε όλη τη διάρκεια της ζωής του, το αντιρατσιστικό φεστιβάλ αποτελεί μια μεγάλη συνάντηση πολλών διαφορετικών κόσμων, απόψεων, γεύσεων, μουσικής, μια μεγάλη πολιτιστική και κινηματική γιορτή, ανοιχτή σε όλους και σε όλες, ανεξαρτήτως φύλου, φυλής, θρησκείας, σεξουαλικού προσανατολισμού. Φέτος, για άλλη μια χρονιά, το αντιρατσιστικό φεστιβάλ Αθήνας θα τα έχει όλα: από συζητήσεις σε μια πλατιά γκάμα θεμάτων, μέχρι θεματικούς χώρους, παιδότοπο, συναυλίες για όλα τα γούστα και τις ηλικίες, κουζίνες από διάφορες χώρες, κλπ.

Το «Ξεκίνημα» θα συμμετέχει στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ με τραπεζάκι και υλικό, ενώ παράλληλα θα συμμετέχει με ομιλητή σε μία από τις συζητήσεις του φεστιβάλ:

Σάββατο 30 Ιουνίου

«Απέναντι στον νεοφιλελεύθερο ολοκληρωτισμό, και την ακροδεξιά επέλαση: (για) ποια Αριστερά στην Ευρώπη;»

Ομιλητές/τρίες:

  • Έλσα Παπαγεωργίου (εκπαιδευτικός, υποψ. διδάκτορας Παρίσι 8)
  • Μάουρο Πίντο (Napoli in Direziona Opposta/NDO, Νάπολη)
  • Ανδρέας Παγιάτσος (Ξεκίνημα)

Συντονισμός:

  • Κατερίνα Νικολάτου (Ανασύνθεση ΟΝΡΑ)

Δείτε εδώ το συνολικό πρόγραμμα των συζητήσεων, το πρόγραμμα των συναυλιών και την πρόσβαση στο πάρκο Γουδί, που φιλοξενεί το φετινό αντιρατσιστικό φεστιβάλ.

7,127ΥποστηρικτέςΚάντε Like
595ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,111ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
392ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής