17 Μάη: Συγκεντρώσεις και προσυγκεντρώσεις για τη γενική απεργία

Το «Ξ» καλεί τα μέλη και τους φίλους του στις διάφορες πόλεις να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις στις οποίες καλούν τα πρωτοβάθμια σωματεία ή συνδικάτα στα οποία ανήκουν. Αυτό δεν είναι πάντα απλό και εύκολο λόγω των πολλών διαφορετικών και ανταγωνιστικών πορειών οι οποίες διοργανώνονται. Επομένως ο βασικός μπούσουλας που προτείνουμε είναι οι σύντροφοι να βαδίσουν μαζί με τους συνάδελφους από τους χώρους εργασίας τους. Και όπως είναι φυσικό διαφορετικά συνδικάτα καλούν σε διαφορετικές συγκεντρώσεις ανάλογα με τα ισοζύγια δύναμης στο καθένα.

 

apergia363-240_02-jpg

Την ίδια στιγμή, στις πόλεις όπου η παρουσία του «Ξ» έχει ιδιαίτερο βάρος παίρνουμε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και καλούμε σε συγκεκριμένες προσυγκεντρώσεις ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης.

Στην Αθήνα, ένα τμήμα των μελών του «Ξ» θα συμμετέχει στη συγκέντρωση στο Μουσείο όπου συγκεντρώνονται κάποια από τα πρωτοβάθμια σωματεία στα οποία το «Ξ» έχει παρουσία. Ένα άλλο τμήμα θα συμμετέχει στη συγκέντρωση των συνδικάτων στην Κλαυθμώνος.

Στην Κλαυθμώνος θα συγκεντρωθεί και το σωματείο των καθαριστριών της ΟΣΥ, ΣΕΡΚΑ. Το «Ξ» καλεί τα μέλη και τους φίλους του που δεν ανήκουν σε άλλο συγκεκριμένο χώρο να στηρίξουν με την παρουσία τους το μπλοκ των καθαριστριών και καθαριστών. Οι συγκεντρώσεις στην Αθήνα είναι στις 11:00 πμ

Στη Θεσσαλονίκη το «Ξ» καλεί στη συγκέντρωση της Καμάρας, μαζί με άλλες δυνάμεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς , στις 10:30

Στο Βόλο, το «Ξ» καλεί μαζί με την Εργατική Αυτονομία, το ΜΕΤΑ της πόλης, την Ενωτική Αριστερή Συνεργασία και τη ΛΑΕ σε προσυγκέντρωση στις 9:30 πρώην Νομαρχία και στη συνέχεια στη συγκέντρωση στην πλ. Ελευθερίας στις 10:00.

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,137ΥποστηρικτέςΚάντε Like
593ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,107ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
411ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Πρόσφατα άρθρα